domingo, 23 de enero de 2011

TOT SALT - Un gran dia


1/21/2011 


Foto:TotSalt

Tot és a punt per la manifestació silenciosa que les entitats de Salt han convocat per demà dissabte a les dotze del migdia. Aquest vespre els representants d’entitats culturals, AAVV, esportives i d’immigrants s’han reunit per acabar de consensuar els actes de protocol de la manifestació.

La manifestació, que sortirà a les dotze del matí de la plaça dels peixos, baixarà pel carrer Major i trencarà pel carrer Francesc Macià per seguir pel carrer Àngel Guimerà on la jutgesa de pau Maria Carbó llegirà el manifest, que també serà expressat en llenguatge de signes. La manifestació es tancarà amb un pilar que faran els Marrecs de Salt amb una gran pinya de tota la ciutadania.

La pancarta amb el lema “Volem viure a Salt en Pau i bé” la portaran els representants veïnals i membres d’associacions d’immigrants, a segona fila aniran els representants de totes les entitats de Salt i a tercera línea els polítics.

Demà molts ulls estaran fixats en Salt i els saltencs, és per això que les entitats demanen un únic crit a tothom: “Volem viure a Salt en Pau i bé”.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario