sábado, 22 de enero de 2011

COMUNICATS DE LES ENTITATS SALTENCAS EN FAVOR DE TOT SALT

Per desgracia de la Cap de premsa Carme Coll, a Salt no som tontos i estem farts de la seva censura a la premsa sobre tot el que no sigui en favor de la seva clienta.
El seu intent de tencar la única premsa lliure que tenim al poble i que no pot controlar li ha sortit rana, l'únic que ha conseguit es donar mes difusió a la veritat que explica TOT SALT.
Des de aquí volem donar ànims  al Manel per seguir a la seva línea.

                                                       Francesc



AAVV Veïns del Veïnat 
1/21/2011 

L'Associació de Veïns de Veïnat de Salt voldríem donar el nostre suport a la Web de TotSalt. Sempre al dia dels actes més representatius de Salt i donant a conèixer totes les entitats del poble, les fires i actes que es duu a terme. Gràcies per tot i ànims en la vostre feina. 

AAVV Barri de la Massana  
1/20/2011 

L'associació de Veïns la Massana vol expressar públicament el suport al portal informatiu de TotSalt.cat, ja que sempre ha recolzat els actes del nostre barri així com les notícies derivades del mateix barri, tant socials com de total índole.

Secretària
AAVV La Massana
Moviment Anti Aru 
1/20/2011 

Des del Moviment Anti-Aru us volem donar el nostre suport i agrair-vos el recolzament que sempre ens heu donat. Per això us animem a seguir treballant com heu fet fins ara. L’intent de censura que heu rebut a través del gabinet de premsa de l’Ajuntament, constata que esteu fent la feina ben feta.

Endavant TotSalt! 
AAVV Barri dels Escriptors 
1/19/2011 

La associació de veïns del BARRI DELS ESCRIPTORS, vol donar ànims a seguir amb el portal de notícies TOT SALT per el seu treball constant i imprescindible envers el que passa el nostre poble , a l’hora que li desitgem una molt llarga vida periodística i d’informació a tot el que fa referència a Salt, perquè cinc anys d’existència només és el començament d’un encertat camí de constància i servei desinteressat al nostre poble .Els Saltencs ens sentim molt satisfets de la teva imparcialitat i compromís amb tots els internautes, enhorabona Manel. 
 
AAVV Barri Centre 
1/19/2011 

Des de l’Associació de Veïns del Barri Centre volem agraïr a TotSalt l’espai que ens ofereix per donar a conéixer les nostres activitats i la tasca d’informació i de difusió que realitza sobre la nostra vila. 
 
 
AAVV Barri Centre 
 
Comissió de Festes de Salt  
1/19/2011 

Des de la Comissió de Festes de Salt ens solidaritzem per la feina feta en aquests 5 anys de vida i la futura de TotSalt. 
AAVV Barri Centre 
AAVV Barri Vell 
1/19/2011 

Des de l'associació volem donar tot el suport a la informació de la web totsalt. Sempre ens han publicat tot el que li hem passat, actes, fotos, articles, etc. És un mitjà independent i necessari per Salt. Animem a la web a continuar treballant com fins ara. Totsalt per molts anys més! 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario