miércoles, 5 de enero de 2011

El Punt Diari - Tiren a terra la porta d'un pis a Salt amb la família a dins


1/4/2011 


Un inquilí va retenir un dels autors fins que va arribar la policia i el van detenir

Dos joves més, que tot apunta que volien ocupar l'habitatge, van aconseguir fugir

SALT - Montse Barrera

Una família de Salt va viure un sobresalt important la nit de Nadal quan de sobte va sentir un fort soroll i va veure li havien tirat gairebé la porta a terra, ja que només quedava en peu el marc de la part de dalt, i un jove que fugia.

Els fets van tenir lloc en un vuitè pis del número 31 del carrer Doctor Ferran, poc després de les nou de la nit. Els inquilins de l'habitatge, Surakata Touray i la seva família juntament amb un amic, estaven mirant tranquil·lament les notícies a la televisió, quan de sobte van sentir un fort impacte a l'entrada del pis. Es van aixecar astorats, i Touray, sense ni posar-se les sabates, van veure un jove que fugia corrents i el va perseguir fins enxampar-lo dues plantes més avall. L'home va retenir el jove tot baixant fins a la planta baixa de l'edifici, mentre el seu amic avisava els Mossos d'Esquadra. Quan van arribar als baixos, la policia va detenir el jove, d'origen marroquí, que el jutge va deixar en llibertat. Uns dies després, el jove va demanar a Touray que retirés la denúncia, amb l'argument que no té papers.

Pisos ocupats

Tot apunta, però, que l'objectiu dels joves era ocupar el pis de Touray, potser pensant que no hi residia ningú. Al bloc hi ha tres pisos ocupats, dos dels quals ja han estat precintats per la policia.

Un altre veí de la tercera planta va explicar que va tenir un intent de robatori, o d'ocupació, el passat dia 26 de desembre, quan li van fer malbé el pany. L'home, que es queixa de problemes de convivència al bloc, va explicar que per la revetlla de Sant Joan li van llançar petards a la terrassa i li van cremar. Una veïna va dir que reben trucades a la nit, que creuen que tenen per objectiu comprovar si hi ha algú al pis. Gran part dels veïns no paga la quota de la comunitat. 
El Punt 

No hay comentarios:

Publicar un comentario