sábado, 22 de enero de 2011

Informatiu Anti Aru n 11


Comencem una nova temporada, amb forces renovades, amb canvis al nostre informatiu, tant en presentadors, com en el seu format.
Som molt conscients que ens espera un any molt dur, però també molt intens en el que es produiran molts canvis, de fet ja es veuen alguns per part del actual equip de l'Ajuntament.
Fruit de la seva mala gestió en els moments que estem gravant en els nostres estudis, un grup de menors teledirigits estan provocant greus incidents al carrer,cremant contenidors,balancejant cotxes, s'enfronten amb la policia i com sempre al nostre poble, mentre els responsables del equip de govern i els seus col.laboradors estan molt tranquils a les seves cases d'altres poblacions.
De fet la nostre amiga Carmeta se esta guanyant el sou, publicant contínuament noticies de l'Alcaldessa a tots els mitjans que pot, i fa servir tots els instruments que te, però ja es massa tard, ja sabem com sou i com les gasteu.
ja que per moltes noticies amb falses intencions que publiqueu, ja ningú us creu, serà per que arriben les eleccions????.
Començarem una nova tanda d'entrevistes amb els veïns del poble, amb les entitats i els polítics locals, deixant una porta oberta a l'Alcaldessa per si vol manifestar la seva opinió, sense cap tipus de manipulació, seguin la linea de les nostres entrevistes.
Aixi que aprofitem per desitja-vos un feliç 2011 que la veritat, es presenta mes apassionant que mai.

Categoría:

No hay comentarios:

Publicar un comentario