sábado, 22 de enero de 2011

TOT SALT - Ningú de l’ajuntament m’ha trucat


1/18/2011 

Patricio Mora és el propietari del Peugot Pathfinder que disabte a la nit va cremar davant de la pastisseria Armengol a dos quarts de quatre de la nit. Com cada diumenge en Patricio, que viu al carrer Àngel Guimerà, va sortir al carrer a les nou del matí, en no veure el seu cotxe aparcat i l’estat en que va quedar la façana, de seguida es va témer el pitjor i es va dirigir a la dependències de la policia Municipal. Allà li van comunicar que el seu cotxe havia estat cremat i després el van acompanyar a la deixalleria on va reconèixer el seu cotxe i va mirar de recuperar inútilment la documentació del cotxe.

Mora, que és representant comercial de productes de pastisseria, ja sap que l’assegurança no se’n farà responsable ja que no cobreix els actes vandàlics. Ara per ara ha pogut seguir treballant ja que des de la seva empresa han posat a la seva disposició un vehicle.

“He perdut la meva eina de treball que encara estic pagant, sense tenir-ne cap culpa, i el que més m’està sobtant és que des de l’ajuntament ningú s’ha posat en contacte amb mi per donar-me una explicació."

No hay comentarios:

Publicar un comentario