miércoles, 26 de enero de 2011

Felicitats a les entitats i al poble de Salt - Ramon Muñoz Salló

1/25/2011


El dia 22 de gener de 2011 serà recordat com el dia que el poble de Salt va sortir al carrer a dir que volem viure a Salt en pau i bé. El dia que vam ser capaços de sortir com un sol poble a dir que tenim problemes, que tenim necessitats, reptes, que hi ha molta feina per fer, però que l'hem de fer plegats. No hem sortit al carrer a dir que tot va bé i que no passa res. Hem sortit a reivindicar, des de la unitat, que volem un full de ruta per millorar la qualitat de vida de totes les persones que vivim a Salt, que volem millorar els nostres barris, la seguretat, l'educació, la convivència...

Una vegada més, el teixit associatiu de Salt, la societat saltenca organitzada, ha liderat una resposta que demostra que tenim una oportunitat per sortir-nos-en.

Ara cal que els nostres governants, i els que aspiren a governar-nos, també estiguin a l'altura. D'aquí a pocs mesos hi ha eleccions municipals a Salt. La fragilitat de la situació social al nostre poble no podrà sostenir gaire més que se segueixin llançant missatges contradictoris, que se segueixi utilitzant la immigració com a arma en comptes de fer propostes per millorar el poble. La campanya electoral no es pot centrar a amb quin color polític governant ha vingut més immigració o amb quin altre hi ha hagut més crispació o en missatges enganyosos per acontentar la galeria. Anem a dibuixar el camí de millora de Salt, amb propostes honestes a curt, mitjà i llarg termini. I en aquest camí, sens dubte hi haurà d'haver el potenciar aquest teixit associatiu, aquesta capacitat d'autoorganització que encara tenim, aquesta voluntat de ser de Salt i de lluitar tots plegats per un futur millor. 
 
web El Punt 

No hay comentarios:

Publicar un comentario