sábado, 22 de enero de 2011

"Et conec de petit i ja eres un malparit" - Francesc Membrive

"Et conec de petit i ja eres un malparit" 
1/16/2011 

Amb aquesta frase em va entrar una senyora que no coneixia de res, a la nostra primera manifestació ANTI-ARU.

La veritat em va sorprendre molt, i no vaig poder evitar un somriure davant d'aquesta GRAN FRASE.

Amb el temps li he trobat el significat, és l'essència del que provoca o estàs amb mi o en contra meva, tot això desenvolupat per una “Papista”, que per desgràcia per a la seva “Papessa”, és la persona que l’ha estat ensorrant tot aquest temps.

Quan algú amb aquestes característiques personals es fa càrrec d'un client, es troba que vol controlar tant la situació, que al final l’únic que aconsegueix és l’efecte contrari i que l'acabi enfonsant.

Per aquest tipus de personatge l'important no són els ideals sinó els resultats, els quals vol aconseguir tant sí com no, sense importar-li el mes mínim, els mitjans que haurà de fer servir per aconseguir-ho.

Amb el pas del temps perden els escrúpols i fan servir tota mena de varietat d'armes, que va des de l'insult personal, a la difamació, als falsos rumors, al control de la premsa, també als atacs digitals, als atacs telefònics i atacs dels agents satèl•lits, es a dir, un reguitzell d'armes, per tal d'aconseguir el control total del que s'opina de la seva clienta als mitjans de comunicació.

Aquesta actitud, que recorda més a un inquisidor que a un CAP DE PREMSA, fa que moltes vegades no s'adoni que sense supèrbia i prepotència, i només amb la força de la paraula ben entesa, es podrien arreglar moltes coses, però sembla ser que segueix enfoscada amb la seva actitud i l’únic que es proposa és separar, maleir i boicotejar qualsevol intent de conversa que podria portar a una reconciliació i a un treball en conjunt per poder així apropar diferents opinions i arreglar les coses, com ja sàviament en el seu dia li va aconsellar l’avui ex-ministra Sra. Beatriz Corredor.

El desastrós resultat electoral a Salt va ser bàsicament gràcies a la seva política prepotent, que va aconseguir l'efecte contrari del que es pretenia, i al final l’únic que esta aconseguint és que ningú confiï en la seva clienta.

Amb això li dic clarament que el proper mes de maig vostè serà la responsable del proper desastre, ja que per molt que segueixi manipulant els mitjans de comunicació, a hores d’ara, li puc dir, que ja tothom coneix les seves tàctiques.

Francesc Membrive.
Moviment ANTI-ARU

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario