sábado, 22 de enero de 2011

TOT SALT - Ja n’hi ha prou

” 
1/17/2011 

Foto: Lara Mateos, carrer Angel Guimera

Els saltencs diuen prou i es manifestaran aquest divendres al carrer.


“Ja n’hi ha prou” aquesta és la frase que més es va sentir a Salt al llarg del dia d’ahir. Salt es despertava commocionada pels incendis de 12 vehicles (cinc cotxes i set motos) la matinada de dissabte. Multitud de trucades entre els presidents de veïns i entitats saltenques es creuaven durant tot el dia per començar a treballar en comú.


La societat saltenca no està disposada aquest cop a callar com va fer el passat mes de febrer. Després que els veïns es manifestessin en ple de l’ajuntament demanant més seguretat va tenir lloc una caça de bruixes buscant als responsables de la manifestació i es va permetre que els mitjans de comunicació linxessin a Salt i donessin la notícia tractant els veïns de Salt de racistes, quan l’únic que es demanava era més seguretat, sense que ningú de l’ajuntament sortís en defensa de la ciutadania.

Qui controla la informació de Salt?

Independents per Salt (IPS) i Convergència i Unió (CiU) han denunciat en diverses vegades en els plens i en diversos articles l’alt cost econòmic del gabinet de premsa. El control i manipulació que el gabinet de premsa de l’ajuntament de Salt té en els mitjans de comunicació fa que es minimitzi la situació de Salt i es tergiversi la informació.

Des de moviment Anti-Aru també han denunciat en diferents ocasions els atacs soferts al moviment veïnal i als seus membres.

TotSalt.cat també dóna fe i constata les pressions, atacs, desprestigi i manipulacions des del gabinet de premsa. També vol denunciar les pressions que han patit diferents entitats de Salt així com col.laboradors i articulistes de TotSalt.cat a l’intentar denunciar els greus problemes de convivència i seguretat.
 
 
 
TotSalt.Cat 

No hay comentarios:

Publicar un comentario