domingo, 16 de enero de 2011

TOT SALT - Entre 250 i 300 menors immigrants provoquen danys i disturbis al centre de Salt

Aquí tenim a L'alcaldessa que no vol saber res de nosaltres, però no dubta de sortir a las fotos amb els pitjor delinqüent de Salt.

Entre 250 i 300 menors immigrants provoquen danys i disturbis al centre de Salt 
1/15/2011 


Foto:Totsalt.cat Mourad el Hassani (esquerra) va controlar en tot moment la revolta dels menors magrebins

Ahir a quarts de sis de la tarda va tornar a saltar l’alarma entre la policia municipal de Salt que va tenir constància que una manifestació s’estava coent com a protesta per l’actuació policial a Salt arrel dels fets del passat dissabte quan un menor marroquí, Reda, va caure des d’un quart pis per un celobert quan s'amagava de la policia local, que el perseguia pels carrers de Salt mentre conduïa un ciclomotor suposadament robat. Els manifestants, que en la seva gran majoria eren d’ entre 10 i 18 anys i quasi en la seva totalitat d’origen magrebí, es van començar a concentrar davant de la policia municipal en un petit grup. Poc a poc, a la revolta dels menors s’hi va anar afegint més mainada que anaven movent-se de forma molt ràpida pels carrers dels barri centre, aplegant a més menors fins arribar a ser uns 300 en els moments mès tensos. Els menors, que cridaven consignes en contra la policia de Salt: “Policia carbones, matais a los menores” i “te queremos Reda”, culpabilitzant a la policia de la caiguda del seu company que es troba molt greu i es tem per la seva vida.

Durant tota la setmana amics del noi han protagonitzat diversos aldarulls a les portes de l’Hospital Trueta, on el noi esta ingressat.

Vandalisme i provocació.

Conscients que eren intocables per la policia, els menors es movien perfectament sincronitzats i organitzats en diversos grups pels diversos carrers del barri centre. Anaven tombant i cremant contenidors, trencant vidres, tirant motos, tallant el trànsit, fent barricades amb el que trobaven i fent gala de la seva prepotència davant de la nombrosa premsa que va arribar de seguida i la policia que no podia intervenir amb contundencia donada la condició de menors dels manifestants, els quals tenien el seu punt de trobada al carrer Angel Guimera número 90, on el noi magrebí (Rena) havia caigut pel celobert.

Alguns comerciants i botiguers van optar per tancar portes davant dels aldarulls, que van dura fins a quarts de deu del vespre.

Mourad el Hassani darrera la revolta.

Mourad el Hassani, que es va erigir com a portaveu de la comunitat magrebina durant la setmana tràgica del febrer del 2010 i un dels xorissos més grans de Salt que acumula un munt de detencions i denúncies, se’l va poder veure donant instruccions als menors sobre com havien d’actuar. Mourad el Hassani anava indicant als nois els contenidors que havien de tirar i cremar i el que havien d’anar trencant i, a més a més, es permetia el luxe de dona a entendre als policies que ell controlava la situació. Mourad al final anava dient a la canalla que anessin marxant, que ja es demanaria dia i hora per poder fer una manifestació oficial donat que aquesta no portava enlloc.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario