domingo, 16 de enero de 2011

Comunicat de l'Associació de Veïns del Barri Centre

En relació als actes vandàlics i de delinqüència ocorreguts al barri centre de Salt al capvespre del passat divendres 14 de Gener, des de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns del Centre volem manifestar els següents punts:

Primer.- Els actes vandàlics i de delinqüència que va viure divendres 14 de Gener el barri centre de Salt mereixen el nostre rebuig més contundent i la nostra condemna absoluta.

Segon.-Donem ple suport a l’actuació de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra durant aquests fets.

Tercer.-Qui cremava contenidors, trencava vidres i malmetia vehicles estacionats a la via pública eren menors d’edat, molts d’ells considerats com a inimputables per la legislació espanyola, en raó de la seva curta edat. Exigim que aquesta circumstància no permeti que aquests fets quedin impunes, i el càstig que mereixen recaigui sobre els seus pares o tutors.

Quart.- Qui movia els fils d’aquests fets vandàlics i de delinqüència éren majors d’edat. Informacions periodístiques afirmen que el Sr. Morad El Hassani, delinqüent multireincident, era un dels que donaven instruccions als menors. Exigim que si es comprova la veracitat d’aquests fets, se li apliqui la Llei amb la màxima contundència. Individus com aquest no han de tenir cabuda en la nostra societat, i si la Llei li permet seguir passejant per Salt, llavors exigim que es canvii la Llei.

Cinquè.-Des de l’Associació de Veïns del Barri Centre de Salt seguirem treballant per ajudar a restablir la convivència, per ajudar a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i a recuperar l’orgull de ser veïns de Salt.

A Salt, el 15 de Gener del 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario