domingo, 16 de enero de 2011

Ni 25, ni 50, ni 100, eren entre 250 i 300.

Com es noten les  trucades de la   Carmeta
1/15/2011 

Donat el ball de números del nombre de manifestants en la revolta dels nois magrebins d’ahir en diferents mitjans de comunicació, TotSalt vol reafirmar-se en les seves declaracions i manté que el nombre de menors que es manifestaven ahir pels carrers del barri centre sobrepassava els 250 en els moments més calents de la manifestació: a quarts de vuit del vespre en el número noranta del carrer Àngel Guimerà.

Una revolta teledirigida

La revolta de cap manera va ser espontània i ja feia dies que entre els amics del menor delinqüent ja es feia córrer la consigna i s’esperava el senyal. En la manifestació es van poder veure samarretes i papers impresos i unes consignes perfectament apreses per la mainada.

Mantenim que Mourad el Hassani, delinqüent reincident amb causes obertes amb la justícia, va ser un dels principals instigadors i que en tot moment ell era un dels que donava les ordres als menors que ràpidament les executaven amb una total obediència.

La policia de Salt va actuar correctament.

La Policia Municipal de Salt i els Mossos d’Esquadra van estar a l’alçada de la situació i en cap moment van caure en la provocació i els insults que els menors els dedicaven. Els menors en tot moment van buscar que la policia actués amb contundència ja que aquest era un dels objectius principals de la revolta.



 
 
 
TotSalt.Cat 

No hay comentarios:

Publicar un comentario