martes, 11 de enero de 2011

TOTSALT - “Comando Actualidad” a Salt


1/11/2011 


Demà dimecres dia 12 a les 22:15 per TVE1 s’emetrà el programa “Comando Actualidad”. En aquesta edició “Patio de Vecinos” parlarà de la problemàtica de la convivència en les comunitats de Salt on hi ha pisos ocupats.

El passat 28 de desembre, un equip de reporters de “Comando Actualidad” va estar a Salt, on va parlar amb diferents veïns i presidents de comunitats. L’equip de TVE, que en un principi només venia per estar-s’hi un dia, va quedar impressionat de la magnitud del problema i va ampliar la seva estada a dos dies per poder cobrir amb més profunditat la situació del problema.

Al començament els periodistes van tenir dificultats per poder entrar en contacte amb els veïns ja que hi havia molta por a parlar davant de les càmeres, però, a mesura que el matí anava passat i la notícia que l’equip de televisió era a Salt anava corrent com la pólvora, van ser molts els veïns que demanaven poder fer declaracions als reporters.

De les 15 hores gravades a Salt, segons comentaven els periodistes als veïns, només en podran editar entre 10 i 15 minuts ja que el programa també mostrarà el problema en d’altres ciutats.
 
TotSalt.Cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario