domingo, 23 de enero de 2011

TOT SALT - Salt ha parlat en silenci, ara toca als polítics.


1/22/2011 


Foto:TotSalt.cat

Unes 3.000 persones segons la policia municipal -entre 4.500 i 5.000 segons TotSalt- s’han manifestat aquest matí a Salt sota el lema “Volem viure a Salt en pau i bé”. La manifestació que ha estat silenciosa ha transcorregut sense cap incident i la ciutadania ha respectat la consigna d’anar tots sota el mateix lema, tot i que hi ha hagut algun petit incident que no mereix remarcar.

Representants de totes les associacions de Salt han assistit a la manifestació, també s’hi ha pogut veure gent de Girona i de moltes poblacions de l’entorn que ha vingut a donar suport als saltencs.

El moment més emotiu ha estat quan la jutgessa de pau, Maria Carbó, ha llegit el manifest i alguns assistents l’han volgut boicotejar amb crits, però la resta del públic els ha silenciat amb aplaudiments. L’altre moment emotiu ha estat quan els Marrecs de Salt han aixecat un pilar de quatre i han desplegat l’escut de Salt.

Finalment no hi ha hagut cap incident ni cap intent de rebentar la manifestació, que era el que més es temia, ja que se sabia que vindrien grups radicals.

La coordinadora ha fet una valoració molt positiva de la manifestació i ha volgut fer un punt i apart dels fets que han trasbalsat a la societat saltenca. Han acabat exigint als polítics que ara es posin a treballar.



 
TotSalt.Cat 

No hay comentarios:

Publicar un comentario