sábado, 22 de enero de 2011

TOT SALT - El lema de la manifestació serà "Volem viure a Salt en pau i bé"


1/17/2011 

Foto:TotSalt

Cesca Terron, presidenta de la AAVV del Barri Centre, entitat que ha impulsat la manifestació, serà la portaveu oficial.

Una vintena d’entitats saltenques es van reunir ahir a dos quarts de nou a l’aula de cuina del mercat municipal de Salt per acordar els detalls de la manifestació que dissabte ha de sortir a les dotze del migdia d’un punt que s’ha de concretar encara amb la policia.

Cesca Terron ha dit, que el consens és total i que la manifestació anirà encapçalada sota el lema “VOLEM VIURE A SALT EN PAU I BÉ”.

Moltes entitats que no van poder assistir es van excusari han comunicat que assistiran a la manifestació, entre elles n’hi ha d’immigrants i de gitanos. Queda pendent de confirmació l’assistència dels partits polítics.

Cautela des de l’ajuntament

Els portaveus dels grups municipals de l’ajuntament coincidien tots en les seves declaracions en qualificar de molts greus els incidents d’aquest cap de setmana i en apuntar a delinqüents comuns l’autoria dels fets, per això demanaven molta cautela a l’hora de fer la manifestació. Els representants polítics no volen que la manifestació creï malestar i s’interpreti malament.

Ramon Muñoz, d’Independents per Salt, ha demanat que es faci una reunió amb la taula de convivència de la que moltes entitats de Salt en formen part per fer les coses ben fetes i consensuar les directrius. “Aquesta manifestació és molt important i no es pot permetre que es polititzi i es manipuli”, va dir.
 
 
 
TotSalt.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario