domingo, 2 de enero de 2011

El Conte de la Caputxeta de Salt ( la versió del LLop)

Havia una vegada un mas que tenia un bosc antic i frondós, on els animalots vivien i on las seves crias pujaven sense problemes.


La vida anava passant amb l'entrada de noves especies que donaven nous  colors al bosc,  fins que es va instal·lar la caputxeta.


Un dia la caputxeta assessorada por dos jardiners de la capital del regne, va decidir que el bosc es tenia que esponjar i fer un bonic jardí per el seu lluïment personal.


Aixi que va parlar amb la seva iaia i amb el llenyataire reial per aconseguir prous diners per tallar els arbres del bosc.


Com el llop i la resta d'animals es van queixar va ordenar als seus caçadors abatre a tots els animals que la molestessin.


  Peró per sort, el destí que es prou savi va intervenir, el rei va enviar a la iaia al asil i ara fa poc han destituït al llenyataire.


Ara diuen les fades, que la caputxeta te els dies comptats, aixi que els animalons del bosc estan cada dia mes contens, a la espera de que arribi el dia en que el  bosc torni a la normalitat i per fi recuperar la seva vida.


I vet aquí un llop, i vet aquí una caputxeta, aviat acabara l'historieta.

                                                                    Francesc 

1 comentario:

  1. I com a tot bosc hi han depredadors... I ens estem cansant de tanta tonteria! Qualsevol dia pot començar la revolta, y tots els contenidors de Salt, poden Cremar. Ja ni ha prou!

    ResponderEliminar