domingo, 16 de enero de 2011

TOT SALT - Salt en flames


1/16/2011 

Foto:ToSalt.cat

Cinc cotxes i set motos han estat cremats aquesta matinada. Els fets han tingut lloc entre la una i les quatre de la matinada.

Al carrer doctor Angel Guimera davant de la pastisseria Armengol han cremat 7 motos i un vehicle que han quedat totalment calcinats. La magnitud de les flames ha pres a la façana del bloc i un dels vidres de la pastisseria ha petat degut a l’escalfor de les flames.

Parc Monar: Darrera del l’escola bressol El Lladoner han cremat dos cotxes més que també han quedat en sinistre total. Els veïns explicaven que s’han sentit dues explosions i que els fets han passat a quarts de tres de la matinada.

Carrer Xavier Montsalvatge: aquí ha cremat un altre cotxe i la ràpida actuació dels bombers ha impedit que cremés totalment.

Malestar i indignació al carrer

La notícia anava corrent a primera hora i els veïns de Salt quedaven totalment commocionats pels fets. La imatge que oferia la façana de la pastisseria Armerngol indicava la magnitud de les flames. Durant tot el matí els carrers de Salt eren plens de veïns que comentaven els fets.

Presència policial

Els efectius dels mossos d’esquadra eren presents amb dotacions “Arrow”. Una estava estacionada permanentment al carrer Fransesc Macià i l’altra anava donat voltes pel municipi. La policia municipal també era molt present en el barri centre.
Encara no hi ha hagut cap detenció. Tant la policia municipal com els mossos segueixen investigant els fets. S’espera que en les properes hores comenci a haver-hi alguna detenció.

Els fets d'aquest vespre estan rel·lacionats amb el divendres, quan prop de dos cents cinquanta joves, la majoria menors d'edat, es van manifestar en un acte de suport al noi que fa una setmana va caure daltabaix d'un cinquè pis en intentar escapar de la policia per haver robat una moto. Els joves aquell dia van cremar set contenidors i van crear molts alderulls.


 
 
 
TotSalt.Cat 

2 comentarios:

  1. s´ha de fer algo per frenar tot el que esta passant al nostre poble perque s´ens esta robant tot:la llibertat,la dignitat,la tranquilitat,per no parlar de lo material,a qui nohanrobat a salt?? tots acabem sent victimes de aquests delinquents que pretenen quedar impunes!! pero que passa aqui?? som tots tontos?? ells aixi ho creuen! no ho dubteu! aqui robar t premi i prestigi,sino mira la foto de la alcaldesa amb el reresentant dels inmigrants!! quantes detencions te?? quina vergonya!! yo no era racista pero m´estan obligant a ser-ho,obligant!! ya prou d´aquest color!! protesta!

    ResponderEliminar
  2. jo penso que es una vergony com se pasan tot pel..........,és degradan com ens vulneran la nostra integritat, moral, etc però aqui ningu fa res per que en ves de casti el que fan es premiarles, per les seves conductes , comportament aqui el que fa falta es una nova llei dura i de veritat, perqué el que no es normal es que les persones que delinquen i tenen comportaments insivic és pasegin com si res, siusplau, que és ho que passa, movilisemonos, ens falta més ma dura perqué de la manera que funcion escoses, ja estabé que pasi aquestas cosas per veura si despertan d'una punyetera vagada i actuan com cal.

    ResponderEliminar