miércoles, 16 de junio de 2010

TOT SALT Carta a Jesús Badenes

Articles

Carta a Jesús Badenes

6/15/2010


Veient el retard amb que el Diari de Girona publica les cartes al director i com aquest cas, a més és per al•lusions directes, agraeixo molt a Tot Salt com a mitjà de premsa independent l’oportunitat d’expressar-me i rebatre l’article d’opinió del dia 14/06/2010.

Des de fa un any al barri sevillà de Regiones Devastadas s'està fent una operació urbanística per enderrocar 200 pisos. Sobre els seus fonaments es crearà un nou barri amb zones verdes i espais per als infants.

Així comença el seu article d’opinió el Sr. Jesús Badenes i Mompó al Diari de Girona http://www.diaridegirona.cat/opinio/2010/06/14/exemple-salt/412467.html on torna a insistir amb al tema SALT, curiós per a un home que viu a Girona des del 2001, que no trepitja Salt ni per fer les seves cròniques, que no coneix ni el passat ni el present del nostre poble i que a més ens tracta amb un paternalisme com si fóssim nens petits sense cap cultura.

Es curiós Sr. Badenes que una persona tan sensibilitzada amb la seva ciutat de Xàtiva, firmant de un manifest de defensa de la ciutat contra els abusos dels polítics , http://manifestdexativa.blogspot.com/ que té un munt d’articles defensant la identitat de la seva ciutat i la seva cultura, no li sembli bé que nosaltres, els habitants de la zona centre no puguem defensar el nostre barri.

Sr. Badenes, no entenc per que vivint a l’Olimp Gironí, fa de sacerdot dels petits deus menors i ens sacrifica des del seu púlpit com si fos del sant ofici, Zeus està molt lluny i avui tots sabem que els semi-deus també cauen i després qui li agrairà els seus dejunis i sacrificis???, potser els nous aspirants a deus s’estimaran a un altre sacerdot més persuasiu i amb uns sacrificis més interessants per a ells.

Sr. Badenes, si no fos perquè parlem de clàssics, pot ser li parlaria de manuals bàsics de màrketing, on primer es crea el problema i després ens forrem venent la solució.

Sr. Badenes, si li vaig exposar que preferia al meu veí Abdulha abans que a vostè de veí és senzillament per que jo valoro les persones per el que són. Si vingués més per Salt veuria que tinc el mateix pensament amb la Paca, en Miquel, en Ramon, en Joaquim, la Montse, l’Agnès, en Mohamed, la Magda, però clar, per saber-ho ha de venir a Salt.
Sr. Badenes li agraeixo el seu consell de que vigili per que m’estan utilitzant, li responc el mateix, si abans d’opinar parlés amb mi i em conegués com els meus veïns de tota la vida es donaria compte de qui i com sóc.

Sr. Jesús Badenes i Mompó, deixi d’adorar semi-deus, anar a bacanals divines i torni a ser el que era, al cap i a la fi feia molt bé el mateix que fem nosaltres,

DEFENSAR EL NOSTRE POBLE

Francesc


Els comentaris són propietat de qui els envia. TotSalt.cat no es fa responsable del seu contingut

No hay comentarios:

Publicar un comentario