domingo, 6 de junio de 2010

NOTA DE PREMSA

La Plataforma Anti-ARU ha estat constituïda oficialment en una Assemblea duta a terme aquest divendres 4 de Juny a un local del Grup Verge Maria.

Com ja va quedar manifestat a la nostra convocatòria del passat dijous 3 de juny davant l'Ajuntament de Salt, amb motiu de la firma de l’acord pressupostari entre el Ministeri d’Habitatge, Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Salt; la nostra principal reivindicació, es centra a la demanda d’informació.

Fins al moment tan sols tenim esbossos del projecte, com a resultat de les notícies difoses de la premsa, no havent obtingut de moment informació de manera directa per part de l'Ajuntament.

Després d’una breu trobada el passat dijous amb la Ministra Beatriz Corredor, el Conseller Francesc Baltasar i l'Alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, es varen comprometre públicament a dotar a tot el projecte “ARU”, de major transparència informativa.

Recollim d’aquest encontre, la invitació que ens va ser feta per la Ministra Beatriz, Corredor, de participar de manera activa, a tot el procés com a interlocutors dels veïns afectats de la Zona Centre de SALT.

Fruit d’aquest compromís, el dilluns dia 7 de juny , es celebrarà una reunió entre membres de la Plataforma Anti-ARU i representants municipals, on esperem que siguin concretades aquestes promeses de participació ciutadana de forma tangible, i no es quedin en meres promeses buides.

Aquesta reunió servirà com a preparació de la reunió anunciada per al dimecres 9 de Juny a la Coma Cros, on l'Ajuntament de Salt ha convocat a tots els veïns per a una sessió informativa a les 21h.

La Plataforma confia a obtenir d’ambdues reunions, més informació, per participar de manera més integrada al projecte, i no haver de recórrer de nou, a mesures de pressió.

Finalment, reiterem una vegada més (i ho farem les que sigui necessari), que no tenim ni busquem cap tipus de vinculació política.


-Dilluns 07/06/10. Reunió entre Plataforma AntiAru i l'Ajuntament. De Salt
-Dimecres 09/06/10 a les 21 hores, reunió informativa convocada per l'Ajuntament de Salt a la Factoria Cultura Coma Cros, oberta a tots els veïns

No hay comentarios:

Publicar un comentario