lunes, 14 de junio de 2010

TOT SALT-Articles Renovació de la zona centre Articles Renovació de la zona centre

Una oportunitat històrica, si es fa ben fet.

Portem molts anys reclamant que Salt necessitava emprendre polítiques de transformació en profunditat, pensant especialment en les zones més degradades. Amb més o menys finançament tocava almenys definir un camí per actuar amb criteri. Com que no es va fer s’han presentat plans com Salt 70, el seu programa de continuació i altres sense saber orientar les polítiques de millora urbana en una línia transformadora. En conclusió, no s’han aprofitat prou aquests plans. Bàsicament s’han fet pegats i ja veurem si ara no enderrocarem també algunes inversions fetes. Tot i així, continua sent necessària aquesta renovació de la zona centre i definir d’una vegada com actuar, a on, amb transparència i informació.


Llàstima Ramon, van haver dies que encara m'agradaven algunes de les teves idees sobre el futur del nostre barri.
Els fets han demostrat que no es així, només veiem que no has fet res per parlar amb nosaltres, el teu ultim bolletí del partit i el discurs oficial ho diuen tot, on es aquell Ramon que es preocupava de veritat per l'estat del Doctor Ferran???.
O es que va ser una il·lusió

Francesc

1 comentario:

  1. Sr. Ramón, no pot opinar del c/Doctor Ferran, perquè mai l’he vist passejar per aquest,vostè i viu a la Massana, davant de l'edifici de la sra. Alcaldessa, o sigui que problemes cap.
    Un no pot decidir, ni opinar d'uns problemes que no pateix. Ja m’agradaria saber si en comptes d’esponjar el barri centre, parlessin de fer-lo amb el barri de la Massana, quina seria la seva manera de opinar i parlar. Primer, entre tots els que governen en aquest poble, solucionen els problemes que tenim al carrer, i desprès veuran que no cal esponjar, només netejar, i arreglar façanes, que és realment el que volem els veïns de Salt.

    Maria

    ResponderEliminar