martes, 29 de junio de 2010

Gps Gent Per Salt: Densitat Poblacional

Promeses això també ho tindríem de buscar al diccionari per que penso que es una de les paraules mes falsejades de la historia.
Intencions, al final es el que compte i son las que tenen aquests equip de l'ajuntament amb el barri centre, nosaltres hem tingut que escoltar de la boca de l'alcaldessa que no a una de les nostres propostes principals sobre els pisos buits, i es que es faci un lloguer jove amb discriminació positiva fins a arribar al tan cacareat 15% d'immigració que sembla ser que es el ideal per la integració i la teoría de l'alcaldessa es que ningú vol venir a Salt (així es defensa el poble) i que ells el llogarian a immigrants prevenients de pisos patera per millorar la seva qualitat de vida.
O sigui, que no vol millorar el barri centre, no serà que l'interes es degradar-lo totalment per així poder-lo derrocar per fi????
Quina paraula hauria m de buscar al diccionari per definir la autentica intenció d'aquesta alcaldessa?????

Densitat Poblacional
Comparteix
Democràcia : Sistema polític en què el poble escull lliurement, mitjançant unes eleccions, les persones que l'han de governar . Doctrina o idea que defensa la participació del poble en els assumptes importants del govern.
A l'inici d'aquest article teniu la definició que hem trobat al diccionari de democràcia, i així és com l'entenem, però pel que ens demostren els fets no ho veuen igual des del nostre ajuntament, ho demostren amb les seves maneres de fer. En la primera reunió que va organitzar la plataforma anti ARU a la plaça de la Convivència en què hi va assistir el tinent d'alcalde, el sr. Mingu Álvarez, en representació de l'ajuntament aquest va assegurar que no s'expropiaria a ningú, que ningú hauria de pagar cap diferència per el canvi de vivenda, va insistir molt en el metre per metre, si tens un pis de 80m l'ajuntament te'n donara un de 80m, entre altres, i quan li varem preguntar si és comprometria a això per escrit va respondre que sí.
El mateix compromís que mantenia l'alcaldessa a l'inici de la reunió a la Coma Cros. Es va comprometre com a tal que no es faria fora a ningú de casa seva, això sí, al final de l'assamblea va afegir que si fés falta recorrerien a l'expropiació. També va fer esment que si a algun propietari se li facilita una vivenda en millor zona hauria de pagar la diferència de preu encara que tingui els mateixos metres, o si la nova és més gran també li tocarà pagar. Si no anem errats, això no vol dir metre per metre.
Per defensar la participació del poble en els assumptes importants del govern s'hi ha d'englobar a tots els vilatans, amics, neutrals i detractors. No es pot pretendre transmetre tranquil•litat als ciutadans preocupats pel pla de reforma urbanística quan se'n pretén eliminar de les sessions informatives a una part dels afectats (curiosament els contraris al projecte). Si aquest pla ja ha despertat les suspicàcies dels veïns, amb accions com aquesta només les poden augmentar.
La plataforma anti ARU ens diu en el seu blog (http://plataformaantiaru.blogspot.com/) que una altre opció seria la venda directa del propietari a l'ajuntament segons el valor cadastral actual. En el rebut de l'any passat consta que la ultima revisió del valor cadastral és de l'any 1990 i el valor que dóna l'estat a un pis de 90 m2 al C/ Àngel Guimerà segons aquest rebut és de 42.077,08 Euros (7.001.037 pessetes) PER A UN PIS DE MENYS DE 10 ANYS. Quin preu oferiran per els més vells?
Algú es creu que els bancs acceptaran que els hi paguin a aquests preus? Si fós només per un o dos pisos encara ens ho podríem creure, però deien que la majoria dels 600 pisos que es volien comprar eren propietat d'entitats bancaries, de debò que acceptaran d'assumir pèrdues tant desmesurades?
L'alcaldessa va dir que actualment no és poden tenir dades reals del preu dels pisos per la recent caiguda que aquests han patit, però això no és del tot correcte, el preu dels pisos és el que en demanen els propietaris, si el seu valor real és el del cadastre, Senyora Pineda li comprem el seu pis.
Aprofitem per recordar a l'ajuntament de Salt que les dues cases que volen comprar, veïnes al consistori, i per les que és pretén pagar 1.700.000 Euros també entren dins el pla ARU, és per això que corria tanta pressa de comprar-les abans que aquest és fés public? Perquè dubtem que 1.700.000 Euros sigui el seu valor cadastral.

No hay comentarios:

Publicar un comentario