martes, 8 de junio de 2010

No volen ser el Bronx (aixi ens veuen alguns

«Fa unes setmanes explicava que Salt no era el Bronx. Aquest gran sector nord-americà i la població del Gironès acumulen problemes semblants»

JESÚS BADENES Fa unes setmanes explicava que Salt no era el Bronx. Aquest gran sector nord-americà i la població del Gironès acumulen problemes semblants. La població immigrada és la de més ràpid creixement, a causa de l'alta taxa de fecunditat de les dones llatines residents als Estats Units, i també a causa de la immigració legal i il·legal provinent d'Amèrica Llatina i el Carib. Existeixen molts habitatges buits per la seva degradació i altres pisos on viuen tietes, àvies i cosins en un espai molt reduït. Al barri de Nova York s'hi fan inversions multimilionàries per ajudar la gent i que surtin de la misèria. A Salt, tres administracions invertiran 28 milions d'euros per enderrocar bona part -no tots, ni de bon tros- dels infrahabitatges; els pisos on viu més gent del que és saludable o on no viu ningú perquè és un niu de runa. Quina és la gran diferència? Són els mateixos veïns els que es neguen que els arreglin Salt. Però, els mateixos que avui protesten faran cua aviat per saber en quin lloc de la Massana els reubiquen. Perquè es moren de ganes de marxar del centre de Salt. Però mentrestant insisteixen que no volen ser el Bronx. Per a les coses bones, tampoc.

DESDE PLATAFORMA ANTIARU EL CONTESTEM

El primer que voldria saber es si has estat al Bronx, per que a part de les pel·lícules no ho sembla, es mes sembla el típic chiste fàcil que fan els que no viuen entre nosaltres.
El segon es que estic segur de que no hi vius.
I el tercer, qui et creus que et per opinar de nosaltres amb tan poc respecte.
Et comentaré, nosaltres només volem saber que volen fer a casa nostre, ni se ni tan sols m'importa on vius, però seria curiós saber que feries si un grup de polítics entressin a casa teva i sense el teu consentiment ni cap informació te la cambiessin de dalt a baix i enderrocant el que ells pensin i a mes et trobessis que qualsevol en pot opinar sense ni tan sols viure.
La veritat m'estimo mes tenir al meu veí Abdullah al costat que a una persona amb tan poc respecte com tu, gracies per no viure al nostre barri.
Atentament

Francesc

Pero a aquesta persona que a escrit aquest article,li dire,que yo he pagat una hipoteca pel meu pis,un dels que diuen que potser,tiraran,a mi mes ben igual la massana,que un visc ara,solsament dir que el que vui es un pis de propietat,perque aquet,le pagat amb molt d' esforç,ni vui millor ni pitjor,igual, i que em sentu molt orgullosa del meu poble,que no es el Bronx es SALT,un poble de gent treballadora.TINC 44 ANYS I SOC NASCUDA A SALT.
Antonia

2 comentarios:

  1. Sabeu que hi ha gent de fora de Salt que ha triat el nostre poble per anar-hi a viure...???

    NO POT SER, EL MÓN S'HA TORNAT BOIG!!!

    Nens, potser nosaltres no insistim prou, però esteu molt convidats a venir a conéixer-nos.

    ResponderEliminar
  2. hola,
    sóc nova aquí..una pregunta..la plataforma antiaru salt està a favor de la immigració o en contra? abans d'escriure res voldria informació..gràcies

    ResponderEliminar