martes, 6 de julio de 2010

TOT SALT Tant de soroll per no res.

Articles

7/1/2010


Tant de soroll per no res.

El passat dimarts, dia 30 de juny del 2010.Varem tenir una altre reunió a la Coma Cros, aquesta vegada amb els dos tècnics que l´ajuntament van escollir per crear la "memoria" Aru, els señors doctorats en arquitectura: Josep mª Vilanova i Ricard Pié.

El primer que ens varen oferir, va ser un entretingut vídeo on sortien imatges del centre de salt on explicaven de forma resumida el pla Aru. Amb imatges molt boniques i s´ha de dir molt ben fet!!... on sortia un Josep mª explicant el beneficis i les grans virtuts del projecte...(nomes faltaria, esclar!!!)

Em va sorprendre que en cap moment no varen sortir ni el Grup Verge Maria ni el Grup Sant Jaume. Tanta polsaguera que ha donat aquest tema i després veus que en realitat li posen la atenció a una altra zona (Àngel Guimerà, Torres i Bages...) pot ser una coincidència... O soc un mal pensat.. En fi... Ho deixarem amb el dubte...

Després de la "gran pel.licula" va tocar el torn als doctorats... I la veritat es que aquests senyors es creien en que estaven en una "jam session" i es varen oblidar que la gent amb qui parlaven, no eren estudiants de la politecnica!!.. Es varen "enborrachar" del seu gran proyecte, sense adonarse compte que als saltencs l'unic que ens preocupa es que serà dels nostres pisos, que faran amb els comerços i quins seran els seus criteris alhora de decidir quins edificis aniran a terra.

Tampoc convenç que la solució que ells aporten amb tant d'ímpetu no solucionara els problemes de convivència que realment preocupen als saltencs.

No es creuran a aquestes altures, que per derruir les nostres cases, per molt de jardinet que ens fiquin al sortir al balcó, faran que la inseguretat ciutadana desaparegui!!.
O perquè "desplacin" els veïns problemàtics a una nova comunitat, de cop i volta per art de màgia començaran a ser uns veïns respectables!!.

Ens parlen de números.. sobretot dels diners a fons perdut.. i creuen que amb això tot esta solucionat...
Els diners no son l'important en això.. si no la mala gestió que s´ha fet durant aquests anys!!!.

Ens parlen de transparència... i no expliquen que de lo que va dir l´alcaldessa a la veritat del document que varen firmar hi ha unes "petites" diferencies.

Perquè ens podem trobar que en lloc de trobar-nos un parc davant de casa, es construeixi un edifici nou!!... O que tenen la intenció de comprar 300 vivendes al barri vell de Salt per obicar les persones afectades per el Pla Aru...
Però això.. potser en aquests moments no els deu interessar, no sigui cas que hi haguí mes gent en contra d'aquest "gran projecte".

En fi.... al final tant de soroll per no res!!.. ells ens venen el projecte, ens maregen de mala manera i la gent surt pensant que ha perdut el temps.

Per sort, la gent del nostre poble es mes intel.ligent de lo que ells es pensen!!.

Per acabar voldria aprofitar per donar les gracies a tots els veïns i als grups polítics que ens animen a continuar i que la plataforma Anti-Aru la formem entre tots!!.

Perquè tots nosaltres ens estimem aquests poble i perquè ningú ens vingui ha fer creure el que no es.


Miquel Company
Membre de la Plataforma Anti-Aru.

No hay comentarios:

Publicar un comentario