miércoles, 14 de julio de 2010

TOT SALT Reunió informativa ARU a les "Bernardes de Salt

Foto Notícies

Reunió informativa ARU a les "Bernardes de Salt"

7/15/2010


En vista de que l'alcaldessa de Salt no accepta el debat sobre el Pla ARU amb el cap de l'oposició i després d'escoltar les seves declaracions a Tv Girona on fugia del tema i l'allargava fins després de l'estiu:

Hem decidit, des de la Plataforma Anti-ARU, que no hem de deixar a tots els nostres veïns amb "l'ai al cor" i fer-los passar un estiu preocupats i sense respostes.

Per la qual cosa, després de vàries reunions amb la resta de partits polítics de Salt, hem arribat a uns acords pels quals anirem fent reunions públiques per a informar i posicionar els partits respecte el Pla ARU.

Com la primera reunió pública va ser amb membres de l'equip de govern de l'ajuntament, hem decidit que ara li toca el torn a Convergència i Unió, com a segona força política del nostre ajuntament, arribant amb ells al següent acord:

Fer una reunió informativa pública amb el cap de l'oposició, un arquitecte, un aparellador i els presidents locals del partit a Salt.

Aquesta reunió informativa tindrà lloc el proper dijous dia 15 de juliol a les 20'30 de la tarda a l'Auditori de la Casa de Cultura "Les Bernardes" de Salt.



Plataforma Anti ARU

No hay comentarios:

Publicar un comentario