viernes, 16 de julio de 2010

PUNT DIARI CiU de Salt veu mala gestió del govern en el pla urbanístic

urbanisme

CiU de Salt veu mala gestió del govern en el pla urbanístic

Torramadé assegura que amb el conveni subscrit per fer l'ARU no és viable executar el projecte

El grup municipal considera que la falta d'informació als veïns ha generat “alarma social”

16/07/10 02:00 - Salt - Dani Vilà

El portaveu del grup municipal de CiU a Salt, Jaume Torramadé, va posar en dubte que “es pugui fer la reforma urbanística que el govern explica que far

à si ens atenem al contingut del conveni” que l'Ajuntament va subscriure amb el Ministeri de l'Habitatge i la Generalitat. Així ho va afirmar Torramadé davant d'un centenar de veïns del municipi, en un acte celebrat a Les Bernardes i convocat per la Plataforma Anti-ARU en què va exposar les diverses parts del conveni i en va mostrar “les incongruències”.

Una de les principals crítiques va ser sobre l'apartat econòmic, en què Torramadé veu difícil complir amb la inversió dels 200 milions d'euros anunciats en dotze anys per enderrocar 600 pisos i rehabilitar-ne 1.200 segons el que s'exposa en l'acord. El portaveu de la federació nacionalista va afirmar que el projecte econòmic “no s'aguanta per enlloc”. En la seva exposició, Torramadé va fer notar que en el conveni només es preveu una inversió de 28 milions d'euros, lluny dels 100 que es preveia invertir. En aquest sentit, el portaveu de CiU va voler fer una crida a la tranquil·litat dels veïns “perquè amb aquests números no pateixin, no es podrà fer allò que diuen.” En les crítiques dirigides a l'equip de govern, Torramadé el va acusar de generar “alarma social” per no haver explicat el projecte de reforma urbanística i considera que s'hauria d'haver promogut una “participació activa i no reactiva dels veïns”. Per tot plegat, considera que “el projecte ha començat malament, s'està gestionant malament i, si se segueix per aquesta via, segurament morirà malament”. CiU considera necessària l'aportació de diners per actuar en la zona centre, però veu prioritari buscar un consens amb els veïns afectats. La plataforma Anti-ARU es reunirà amb tots els grups.

LA FRASE

L'ARU ha començat malament, es gestiona malament i, si segueix així, per aquesta via, també morirà malament


Jaume Torramadé
portaveu de ciu a salt
Darrera actualització ( Divendres, 16 de juliol del 2010 02:00 )

No hay comentarios:

Publicar un comentario