miércoles, 14 de julio de 2010

TOT SALT - Sra. Alcaldessa nomes volem transparència

Articles

Sra Alcaldessa, nomes volem transparència

7/8/2010


Es lamentable avui dia quan las paraules que mes fan servir es Transparència i excel·lent projecte, al final no sigui ni una cosa ni l'altre.

Tornaré a repetir es lamentable, faré com alguns amb els acords que signan, que posen moltes vegades la paraula transparència i lamentablement l'actitud covarda o interessada de l'actual equip de govern, es la que ha fet que els ciutadans dels centre ens amotinem contra ells.

Lamentablement ( començo a esta molt fart d'aquesta paraula) l'alcaldessa i el seu equip no busquen respostes al motí popular contra ells, si no culpables, aplicant la vella norma totalitària del blanc o el negre!!! o amb mi o contra mi !!! , i aixi no es troben mai les sol·lucions, tenim una varietat cromàtica molt amplia i lamentablement molt poques ganes de treballar-la, això es el que genera la desconfiança i no els debats.

Sra. Alcaldessa sigui valenta si de veritat es tan bo el Pla ARU, per que defuig d'aquesta oportunitat? per que no es planta i ens demostra que estem equivocats, aquesta vegada no tindrà preguntes del públic, podrà defendre el projecte sense por al poble, no li caldrà fer servir el vell truc de fer les preguntes de quatre en quatre per no contestar cap, encara que això li representi que marxem emprenyats i mes desconfiats que abans d'entrar, de que te por??? del cara a cara amb el cap de la oposició??? si de veritat defensa el millor per nosaltres com diu, aquesta es la seva oportunitat, no sigui covarda, planti cara i amb la veritat per endavant es com es guanyarà els afectats del centre del poble, però si juga brut li continuarà passant com fins ara que ja no la creiem, que desconfiem de vostè i les reunions del "Taper ARU" no li serviran nomes que per els seus acòlits, i amb aquests li recordo que no en tindrà prou per guanyar les properes eleccions.

Francesc Membrive

Plataforma anti-Aru


No hay comentarios:

Publicar un comentario