sábado, 10 de julio de 2010

TOT SALT Resposta de CIU al Psc de Salt

Foto Notícies

Resposta al PSC de Salt

7/6/2010


En resposta al PSC de Salt sobre la controvèrsia del projecte de remodelació del Bari Centre, primerament hem de dir que el Sr Alfons Jiménez, President Local, amb la seva ocupació, a desenvolupar el seu càrrec de confiança a l’Ajuntament de Girona i al residir al municipi veí de Bescanó, no deu haver tingut massa temps per assabentar-se del que la seva alcaldessa, el Ministerio de Vivienda i la Generalitat de Catalunya, van signar en els acords presos el dia 3 de Juny, acords en els quals la resta de grups no en varem formar part.

No creiem que pequem de demagògia , ni volem recollir rèdits polítics pel simple fet de demanar un debat públic sobre l’ARU (Àrea de Reforma Urbana) del sector Centre; solament volem fer el que com a partit de l’oposició estem obligats a fer, que és vetllar per el nostre poble i els seus ciutadans. El que estem demanant és aclarir i, si cal, debatre públicament el que la nostra Alcaldessa va firmar en l’esmentat acord, ja que pel que hem vist, les dues reunions promogudes tant per l’Associació de Veïns Centre, com per l’Ajuntament, en la persona del arquitectes nomenats, no han estat suficients per deixar ben clar d’una vegada el que es pretén fer a la zona del Barri Centre, i d’aquesta manera, donar-los la tranquil•litat del que succeirà amb els seus habitatges. Sàpiguen que en aquests moments tenen tot el veïnat del Barri Centre immers en un mar de dubtes.

D’aquí el nostre oferiment, per fer el que vostès no han estat capaços o no han volgut fer davant tot els veïns del Barri Centre, que és llegir i explicar públicament, fil per randa, l’acord signat per la comissió abans esmentada. Sincerament, no entenem la negativa del PSC a voler-ho parlar públicament.

Repetim, creiem que vetllar pel bé dels ciutadans i ciutadanes del nostre poble no és fer demagògia, sinó voler aclarir el que vostès no van ser capaços de fer en dues reunions i per això la nostra insistència en aquest tema d’una importància cabdal, en primer terme, per a tots el veïns del Barri Centre, i per extensió, a tots els veïns de Salt.


JORDI ROCA
DANIEL NAVARRO

No hay comentarios:

Publicar un comentario