martes, 6 de julio de 2010

EL PUNT DIARI - El grup de CiU de Salt va fer valoració ahir de l'acció de govern durant el primer semestre d'aquest any

Jo sempre pensava que la premsa era realista i no partidista, quina
lliçó que m'estic portant aquests dies.
">Notícies de ...El grup de CiU de Salt va fer valoració ahir de l'acció de govern durant el primer semestre d'aquest any

Va ser especialment crític amb la manera de fer i també amb algunes de les decisions que s'han pres. Un dels aspectes que més va criticar va ser el conveni urbanístic per situar a Salt la caserna dels Mossos, perquè això ha obligat a recol·locar un sector comercial en el sòl públic on havia d'anar un dels aparcaments definitius del Santa Caterina, davant mateix de l'entrada de l'hospital. Pel portaveu de CiU, Jaume Torramadé, «la gent es queixa que ara el pàrquing ja queda lluny, però és provisional, el problema ara és que el definitiu també acabarà anant igual de lluny per aquesta operació».

Respecte a l'àrea de renovació urbana (ARU), Torramadé considera que no s'està explicant el conveni, «perquè només es garanteixen 28 milions, la meitat dels quals s'hauran d'aportar des de fora les administracions». A més, el grup denuncia que el PSC s'està apropiant del projecte, «i l'està convertint no en un projecte de ciutat, sinó de partit».

LA FRASE

JAUME TORRAMADÉ
PORTAVEU DE CIU DE SALT
«De l'ARU hem de definir què volem i com ho volem, perquè en el conveni no es garanteixen enlloc els 200 milions en 12 anys»

No hay comentarios:

Publicar un comentario