martes, 6 de julio de 2010

DIARI DE GIRONA - El PSC de Salt qualifica de ´cinisme i demagògia´ l´actitud de CiU amb l´ARU

AQUEST COMPORTAMENT M'ES MOLT FAMILIAR, HEM RECORDA MOLT AL DE CERTAS MALAS PERSONES (VIGILEM EL LLENGUATGE) QUE QUAN NO SE SURTEN AMB LA SEVA ET DIUEN RACISTAAAAAAAAAAA, PER QUE SERA?????


El PSC de Salt qualifica de ´cinisme i demagògia´ l´actitud de CiU amb l´ARU

7/4/2010


El portaveu de CiU, Jaume Torramadé, va retirar el seu suport a l'enderroc de 600 habitatges al centre de Salt

SALT | D. JIMÉNEZ
El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Salt va respondre ahir a les paraules del portaveu de Convergència i Unió (CiU), Jaume Torramadé, que divendres es va desmarcar del projecte que preveu l'enderroc de 600 habitatges del centre malgrat haver-hi donat el seu suport a mitjans de maig.
"Quan el grup municipal de CiU abandona la unitat a favor del canvi i de l'esponjament per a la zona centre de Salt, torna a utilitzar el cinisme, el pitjor tacticisme i la demagògia", va afirmar el PSC en un comunicat emès ahir. En aquest, considera que les paraules de Torramadé són un intent per "danyar el govern de Salt" i de "donar l'esquena a una oportunitat històrica a favor del futur" de la localitat. El primer secretari del PSC, Alfons Jiménez, va considerar que l'actitud de Torramadé "torna a ser erràtica i radical, com forassenyada i del tot incomprensible". En aquest sentit, es va preguntar: "Què vol CiU? Renunciar a les inversions signades per la Generalitat i l'Estat? Això no és assenyat".
Per la seva part, el segon tinent d'alcalde a l'Ajuntament, Mingo Àlvarez, va veure l'actitud de CiU com "la continuació d'una sèria d'actuacions desafortunades" i va posar d'exemples "abandonar el ple en perdre una votació", "demanar una prova d'alcoholèmia al Ple", tenir un "llenguatge polític insultant" "buscar l'aplaudiment de les noves opcions de grups racistes i xenòfobs" i, ara, "abandonar la unitat" en relació al projecte relatiu a l'Àrea de Renovació Urbana (ARU).
Finalment, l'alcaldessa de Salt, va lamentar que CiU "no sàpiga estar a l'alçada" i no va dubtar que el poble sabrà aprofitar al màxim "les oportunitats d'aquesta inversió històrica".
El portaveu de CiU va retirar divendres el seu suport al projecte de l'ARU durant una roda de premsa per valorar els primers sis mesos de l'any. I ho va fer perquè va considerar que el conveni signat entre l'Ajuntament, l'Estat i la Generalitat no tenia res a veure amb el pla que es va proposar d'un inici als grups del consistori.
Torramadé va advertir que no s'està explicant el conveni perquè dels 28 milions d'euros, l'acord només garanteix 14 milions, mentre la resta anirà a càrrec de particulars. A més, va demanar refer el conveni alhora que va reclamar un pacte entre tots els grups polítics per un projecte que el PSC "ha utilitzat per un tema electoral i de partit".



Diari de Girona

No hay comentarios:

Publicar un comentario