lunes, 7 de febrero de 2011

Ferran Burch - Fam de titulars



El dilluns passat el nou conseller Cleries proclamava al costat de l’alcaldessa de Salt, que es destinarien 374.000€ en projectes per a la cohesió social i la convivència. Això ho deien, és clar, en una roda de premsa perquè tots els mitjans se’n fessin ressò l’endemà. Aquesta se suposa que era la resposta a la multitudinària manifestació del 22 de gener.
Doncs cal explicar que, aquest pla ni és nou ni dóna cap resposta a cap manifestació. El famós Pla Pilot es va presentar ja a l’octubre de l’any passat (veure notícia El Punt del 21/10/2010). I que se sàpiga, el consistori tampoc s’ha posat en contacte amb la organització de la manifestació per debatre o consensuar cap actuació ni proposta.
Fins hi tot van convidar a la resta de grups polítics per rebre el conseller, però en cap moment van donar-los informació del Pla ni els van explicar el que sí havien detallat a la premsa. Vergonyós.
Ja comença a ser hora que l’equip de govern de l’ajuntament de Salt comenci a respectar els seus ciutadans i ciutadanes i que es comporti d’una forma seriosa i responsable, ja que la convivència al poble no és per saciar la fam d’alguns pels titulars.
Com tornem a veure aquest cap de setmana (http://independentspersalt.blogspot.com/2011/02/el-govern-saltec-ens-pren-el-pel.html) la demanda d’unitat política que reclamava la ciutadania, és evident que no interessa a l’equip de govern.
6 de febrer de 2011

facebook twitter blog you tube

No hay comentarios:

Publicar un comentario