domingo, 20 de febrero de 2011

DIARI DE GIRONA - Corredor garanteix els diners de l´Estat per a l´enderroc de pisos al centre de Salt

Qui ha dit que no existeixen els fantasmes????
A salt per el que es veu, no ens podem lliurar d'ells,ha reaparegut la difunta ministra d'habitatge, diguem lo de difunta, per que ja no està al càrrec,però com bona fantasma, continua udolant l'amenaça dels enderrocs al barri centre.
Sra. Corredor, que ja no es ministra d'habitatge!!!! que no sap del que parla, el que va signar ni ho va estudiar, ni per suposat¡, va llegir el decret de reallotjament.
Des de el Moviment Anti- Aru, li demanem que es dediqui al seu chollo actual, i deixi a salt en pau.

2/18/2011

La secretària d'Estat va indicar que el conveni està signat i que el projecte es manté

GIRONA | EUROPA PRESS/DDG
La secretària d'Estat d'Habitatge i Actuacions Urbanes, Beatriz Corredor, va reiterar ahir que el projecte de reurbanització de la zona centre de Salt "es manté" malgrat les retallades que ha patit el pla estatal d'habitatge. Durant una visita a Girona, Corredor va recordar que es va signar un conveni amb l'Ajuntament i la Generalitat i que "els convenis que se signen amb caràcter estatal es mantenen".
De totes maneres, sí que va reconèixer que l'evolució del projecte dependrà de com es desenvolupi en l'àmbit municipal. "Sí que hi haurà finançament, encara que el pla estatal d'habitatge ha patit una retallada, com totes les partides pressupostàries, s'ha mantingut íntegrament la partida destinada a rehabilitació i regeneració urbana", va exposar la secretària d'Estat. Per tant, "els convenis s'han de respectar i en aquest cas que ja està signat, no tenim cap problema", va concretar.
L'Estat preveu invertir aproximadament la meitat dels 200 milions d'euros que en 12 anys han de servir per enderrocar uns 600 pisos al centre de Salt i reubicar les famílies afectades en habitatges iguals o en millors condicions. Amb l'operació es preveu aconseguir esponjar aquest sector del municipi que va créixer desmesuradament als anys setanta sense tenir en compte la generació d'espais lliures i de places.
El primer conveni destinarà al projecte 28.397.916 euros fins al 2013. D'aquests, el Ministeri aportarà 9.630.000 euros, l'Ajuntament 3.816.000 euros, la Generalitat 741.000 euros i la resta (14.210,916 euros) s'assumirà amb subvencions, finançament extern i amb els recursos de la gestora urbanística.

Web Diari de Girona

facebook twitter blog you tube

No hay comentarios:

Publicar un comentario