domingo, 27 de febrero de 2011

Cristina Lopez - El got mig ple

Carai Cristina, una cosa es expressar les teves idees i un altre repetir les frases de l'Alcaldessa, això pot ser tres coses:
1ª Que totes feu seguir el mateix guió.
2º Que ets la negra que li escriu els discursos.
3ª Que es un seudónim de l'alcaldessa

Quina de les tres serà?????



2/27/2011 

D'ençà un temps, Salt ha estat notícia en més d'una ocasió. Algunes d'aquestes notícies no han estat positives per al poble però d'altres sí que ho han estat i segurament no han tingut tant de ressò. La posada en marxa del Museu de l'Aigua després de quatre anys, la signatura del conveni amb el Ministeri d'habitatge per a l'obtenció de fons per l'ARU (i posterior ratificació del finançament per la Secretaria d'Estat d'Habitatge), l'aprovació de la instal·lació de càmeres al barri centre per part de la Comissió de Videovigilància de Catalunya, l'obtenció de la comissaria de Mossos en detreniment de Girona... Totes aquestes bones notícies són prou positives per a la vila per donar-los més importància i que estan amb clara sintonia amb el que ve demanant a les institucions la taula de ciutadania de Salt.

També cal fer menció als equipaments de la vila, que més enllà de la conurbació són admirats: el Centre d'Art Dramàtic, l'espai Cultural de la Coma Cros, la Piscina Municipal descoberta,... Fa uns dies l'articulista Jordi Vilamitjana comentava en un dels seus articles el següent: "Salt, que sí que ha sabut gestionar les Deveses, que sí que ha sabut crear un espai comercial de primera com és ara l'Espai Gironès, que té teatre propi i un espai cultural de categoria a l'antiga Coma-Cros...". Aquest és sols un exemple de les potencialitats i la salut de què gaudeix el nostre poble.

Evidentment no tot són flors i violes, ens trobem amb una realitat prou complexa com per dedicar tots els nostres esforços i ganes perquè la convivència i viure en pau i bé sigui una realitat. Rememorant el lema de la manifestació convocada per les entitats de Salt el passat 22 de gener voldria reflexionar sobre l'ajuda que necessita l'Ajuntament de la vila per part de les administracions supramunicipals i que tot just ara comença a arribar.

Per això ha arribat l'hora on tots els saltencs i saltenques han d'apostar per Salt, per la seva educació, les seves activitats culturals, els seus equipaments... Tal com deia el traspassat president d'Estats Units John F. Kennedy "No et preguntis què pot fer el teu país per tu, pregunta't què pots fer tu pel teu país", doncs podem extrapolar les paraules del president a la nostra vila, més esperit prosaltenc, més amor propi, més Salt. Acabo ja tot desitjant que tots sumem per la vila, tots hem de sumar per Salt!

Per últim us escric una reflexió personal: moltes vegades m'han dit que hi ha dos tipus de persones, aquelles que veuen el got mig ple i aquelles que el veuen mig buit. Avui i sempre, benvolguts conciutadans, permeteu-me que el vegi mig ple. 
 
 
Cristina Lopez  

facebook twitter blog you tube

No hay comentarios:

Publicar un comentario