martes, 2 de noviembre de 2010

TOTSALT - Els Marrecs de Salt, una de les coses bones que tenim a Salt.


No es res estrany, cada cop que aquest partit que tenim avui al poder a governat Salt.
Ha estat nefast per les entitats del poble, Jo ja se en carn pròpia, com es varen carregar la gran varietat d'esports que teníem al poble, sota la penosa direcció del Pavelló de la Mercè Vidal i fins a on la va protegir la seva cosineta, ( la Carbó) quan ens varem presentar les entitats a l'ajuntament, es va estimar mes que pleguesim a canviar de feina a la seva cosineta, aiiiiiiiiiiiiii el que fan els llaços familiars............
Francesc ( també a la reserva)

Els Marrecs de Salt, una de les coses bones que tenim a Salt.

Contràriament al que alguns polítics saltencs han manifestat en públic a Salt en tenim moltes de coses bones. Sense cap dubte els Marrecs, que aquest any compleixen 15 anys des de la seva fundació, els podem posar al cabàs de les coses bones que tenim. Durant aquest anys els Marrecs les han vist de tots colors, temporades glorioses en la que han arribat a fer castells de 8 i temporades que per falta de gent se les han vist magres per fer castells de qualitat i acabar la temporada.

L’ajuntament hauria de tenir en compte que els Marrecs de Salt son uns magnífics ambaixadors de Salt. Una colla que aplega gent de molts pobles com Salt, Bescanó, Besalú, Sarrià, Celrà, Olot.... i com no de la Immortal Girona, una colla que assaja tres dies a la setmana durant nou mesos l’any, una colla que setmana sí setmana no actua a diferents llocs de Catalunya on el nom de Salt hi és present, una colla que no cobra quotes als seus components i actua en moltes ocasions sense cobrar. Últimament veig coses en els Marrecs que no sé si conscientment o inconsciement em donen molt mala espina: les banderoles o “domassos” que omplien la Plaça del Vi aquestes Fires de Sant Narcís només hi deia Marrecs, la foto que la colla té en el seu perfil del Facebook és d’un Sant Narcís i el que considero més greu és que els últims assajos que ha fet la colla aquest any hagin estat a l’Escola Bruguera de Girona perquè la colla ja no disposa de local d’assaig a l’espera de que se’ls entregui el nou local a les naus que hi ha darrera de la Coma Cros. Noto que els Marrecs estan força emprenyats, ja que el nou local que se’ls ofereix és nomes per cinc anys, un local de quatre parets amb un punt de llum que ells han d’acondicionar amb els seus recursos.

Són moltes les entitats de Salt que esten en la mateixa situació i que no vull anomenar perquè estan encara en negociacions pels nous locals a la Coma Cros amb l’ajuntament de Salt i no les voldria perjudicar ja que el procés està essent molt llarg..

Erem molts els saltencs a la Plaça del Vi i a les escales de la Catedral i ens va doldre veure com a Girona s’estimen els castells i als Marrecs se’ls estima i se’ls mima i estan esperant la més mínima oportunitat per tenir una colla castellera. “Al tanto” Ajuntament de Salt, que el que ha costat tants anys de fer es pot desfer en un tres i un no res, i Girona està al costat a l’aguait com sempre mirant d’agafar el bo i millor de Salt.

Manel Mendoza i Falgàs- Marrec de Salt a la reserva





No hay comentarios:

Publicar un comentario