jueves, 4 de noviembre de 2010

Miquel Company - Despertar

Despertar

Estem en un moment en la historia d'aquest país, que els polítics s'han acostumat a creure's que poden fer i aprovar qualsevol llei amb total impunitat, sense fer cas, d'aquells que els varen votar o oblidant-se de la seva primera funció, que es simplement treballar per les necessitats dels ciutadans.

S'han ficat tan endins de la seva bombolla, que han perdut tota la realitat amb el que passa fora del seu “món”.

I de cop, dins d'aquest petit gran món en que ells solets s'han ficat s'inventen grans projectes, sense consultar a ningú!!.

Ho posen en grans titulars a la premsa, creién que es una gran idea, fen propaganda dels seus partits i sense fer cas a les repercussions que poden crear.

Perquè no ens oblidem, que dins de la seva “bombolla”, ells sempre tenen la raó i ho fan " pel bé del nostre poble”.

Dons va ser justament aquest titular el que ens va fer despertar, el que ens va fer dir prou!!.

El que ens va fer veure que no es feien les coses bé, que no era totalment “pel bé del nostre Poble”.

De la mateixa manera que nosaltres ens hem despertat d'aquest somni hipnoptic, ells tindrien que fer el mateix, es molt trist, que desprès de veure totes les reaccions i protestes que tenen, continuin en la seva bombolla i no vulguin sortir.

El que ens demostra que continuen aferrats al seu món, es mencionar a "Kennedy" per justificar els seus actes!!!.. On anirem a parar!!!!.

En aquesta vida s'han de reconèixer els errors i no pensar que sempre tens la raó, i no fer valdre, la idea que o estàs amb mi o en contra meva!!

No la podriem canviar, per la de "parlan s'entén la gent"??

Va sent hora que despertin, com vam fer nosaltres, que surtin de la seva bombolla i que mirin al seu voltant, veuran per primer cop, qui som la gent d'aquest poble, i quins son els nostres veritables problemes.

Miquel Company.

No hay comentarios:

Publicar un comentario