sábado, 27 de noviembre de 2010

ARA VE EN NADAL - Antonio Rodriguez

Ara ve en Nadal
per Gps Gent Per Salt el divendres, 26 / novembre / 2010 a les 11:11

Extracte de les declaracions publicades a la pàgina web socialistes.cat sobre el balanç que fa del govern Joaquim Nadal.“



El balanç de govern dels últims set anys és positiu a les comarques gironines per la transformació sense precedents, la inversió també sense precedents i la resposta al creixement de la població mai vistes a les comarques gironines.



”“La prioritat dels governs de progrés han estat les persones, les polítiques socials, el territori i l'organització de la convivència."

Si senyor, sort en tenim del govern socialista, realment hem d'afirmar que a Salt hem viscut una transformació sense precedents, un creixement de la població sense precedents i una organització de la convivència sense precedents.



Però... En positiu? Pot el govern socialista de Salt recolzar aquestes declaracions aplicades al nostre poble?Si realment a Salt hem vist inversions sense precedents, com és que l'ajuntament no té di-ners per res? Per mala gestió? O per incompetència? O és que no hi ha hagut tanta inversió com diuen?Resposta al creixement de la població? Quina? Els pisos pastera? Els pisos okupats?Organització de la convivència? És clar, a Salt ja no en tenim de problemes de convivència, tothom paga la comunitat de veïns, tothom és respectuós, si és que ens queixem per vici.



Antonio Rodriguez

Coordinador Gent per Salt

No hay comentarios:

Publicar un comentario