martes, 9 de noviembre de 2010

TOTSALT - Denuncien que Salt posa traves als immigrants

Ja es comença a notar les properes eleccions, i els gabinets de premsa que paga el poble, però no estan al servei del poble començen els "Cantos de sirena".
Pot ser ja es l' hora que l'alcaldessa faci neteja de tots els inútils que te al voltant, ja que a part de no ser de Salt, viure a costa nostra, assessorar de la pitjor manera a l'alcaldia, ara ens venen fal·làcies.
No creu Alcaldessa, que ja es una mica tard per posar unes traves als delinqüents quan ja estan tots col·locats i ben col·locats als pisos ocupats???.
Es pensa que som tontos i no sabem lo malament que han distribuït l'ajuda social???.
Miri alcaldessa, a la meva escala tenim una Sra. Vídua marroquina amb 2 fills i molts problemes de salut, la qual pràcticament casi no l'ajuden.
Peró també tenim uns vividors marroquins molt sans i amb edat de treballar alguns de ells inclús fitxats que estan visquen de les ajudes, i mentres la Sra. vídua col·labora tot el que pot amb l'escala, els altres nomes ocasionen problemes.
Si visques de veritat, els problemes de les comunitats, ja sabria que Salt esta plena de casos com aquests.
AIXÍ QUE NO SIGUEM HIPÒCRITES QUE JA ES MASSA TARD I TOTS ENS CONEIXEM.

Francesc



Salt - Jordi Nadal 11/9/2010
El GRAMC (Grup de Recerca i Actuació amb Minories Culturals) ha denunciat que l'Ajuntament discrimina els immigrants sense papers. En concret, es queixen que se'ls demani que demostrin 6 mesos de residència a Salt i que el consistori consulti els informes de la policia local per comprovar que el sol·licitant no ha comès delictes. El GRAMC considera aquestes pràctiques discriminatòries. L'alcaldessa de Salt, Iolanda Pineda, afirma que la normativa dels 6 mesos “és un criteri recomanat per la secretaria d'Immigració”. Pel que fa als informes policials, Pineda diu que “mentre depengui de mi, i dins la més estricta legalitat, no signaré informes favorables per a delinqüents”.



El Punt

Morad-el-Hassani, delincuente y portavoz de los inmigrantes en Salt

Redacción | Publicado el 21 mayo, 2010 | 48 Comentarios

El diputado del PSC, Mohammed Chaib, y la alcaldesa de Salt, Iolanda Pineda se fotografiaron con Morad-el-Hassani, que tiene antecedentes por diversos delitos.

Según informa e-noticies.org, el juez le ha dejado en libertad tras ser detenido este pasado domingo por presuntos malos tratos a su ex pareja en la calle. Morad-el-Hassani se había erigido en portavoz del colectivo inmigrante durante los incidentes del pasado febrero.

Morad-el-Hassani, uno de los delincuentes multirreincidentes más activos de Salt, fue acusado esta vez de agresión por su ex pareja, de la que tiene una orden de alejamiento. El Hassani, que cuenta con numerosos antecedentes por delitos de violencia de género, contra la salud pública, por tráfico de drogas, atentado contra agentes de la autoridad y lesiones, ha pasado este lunes a disposición del Juzgado de Instrucción de guardia de Girona y ha quedado en libertad con cargos tras declarar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario