domingo, 14 de noviembre de 2010

La Revisions de Gas Natural al barri centre de Salt

Aquesta setmana no sabem si per que tocaba o per les nostres denuncies, ja se estan fent les revisions de les instalacions de gas per part de tecnics de Gas Natural.
 

Aixo ens hauria de tranquilitzar no?? hauria ,si no fos per que nomes les fan als de sempre i als principals perills per la nostre integritat que son els pisos embargats per als bancs i els ocupas de molts de ells, que senzillament els pasen de llarc.
 

La majoria dels veins legals de la zona tenim les nostres instalacions en bon estat, comptant algunes petites deficiencies que aqueste revisions serveixen per subsanar.

Pero el que de veritat ens preocupa, son els pisos embargats per els bancs, que ningu sabem en quin estat es troben i principalment els ocupats, ja que els manipulen i roben els components de cuina sense cap mirament amb el perill d'explosions que aixo suposa.
 

Tambe tenim casos de pisos ocupats com es el cas del 4-2 de Francesc Macia 16 on aprofitanse de  que no li tallan el gas ni pasen les corresponens revisions tenen montada una fleca ilegal per vendre pa als seus paisas, clar que aixo a lo millor forma part de la gran politica comercial del nostre ajuntament.
 

Aixi, que desde aqui exigim a gas natural, que revisi totes les instalacions i procedeixi a tencar els que no cumpleixin les normes o puguin posar en perill el resto de veins, ja que per nosaltrs sereu els principal responsables de qualsevol dessgracia causada per la mala gestio del manteniment del gas.

                                                         Montse

No hay comentarios:

Publicar un comentario