domingo, 31 de octubre de 2010

Iolanda Pineda - Un gran projecte per a Salt

És molt patètic per part de l'alcaldessa Iolanda Pineda, no ja la seva desastrosa política vers el barri centre, si no a més el fer-se la víctima i dir que compta amb tots nosaltres per millorar el centre.
Quan diu que compta amb tots, no sé a qui es refereix, perque lo que és amb nosaltres, a part de mentir-nos a les primeres reunions, intentar ignorar-nos, barrejar-nos amb diferents forces polítiques i sobretot no comptar amb nosaltres per res, encara té la osadia de dir que ho fa per a nosaltres.
I lo que ja sí que em fa saltar les llàgrimes, és quan es compara amb Kennedy, suposo que per la fama de màrtir, per que la veritat no és que com a president fos una joia, cosa que segurament la Iolanda deu ignorar.
Reprodueixo un fragment del seu gran escrit a la premsa, la resta és un atac a la oposició.


Al marge dels vots, en vista d'algunes circumstàncies caldria actuar per convicció, obviant els tacticismes i actuar amb responsabilitat. Sóc conscient que encapçalo l'Ajuntament en un moment difícil. Però també és un moment d'oportunitats. Entenc que molts saltencs i moltes saltenques no em coneixeu personalment i us estic adreçant aquestes paraules sobre un gran canvi i una important transformació. Però us ben asseguro que si continuem treballant junts i compartim tant els temors comprensibles com les il·lusions amb vista al demà, avui estem en disposició de somiar en un futur molt millor per a Salt. John Fitzerald Kennedy va dir que una persona ha d'actuar com cal al marge de les conseqüències personals, els obstacles, els perills i les pressions. Això és el que nosaltres estem fent.

Aquí deixo un enllaç per a qui ho volgui llegir complert.

Llegir mes

Francesc

No hay comentarios:

Publicar un comentario