lunes, 4 de octubre de 2010

TOT SALT - Carta a Xavier Rius


10/4/2010

És molt penós arribar a certa edat havent perdut els ideals, però trobo més lamentable quan els interessos personals et fan jutjar la gent sense conèixer-la.

Em refereixo al periodista Xavier Rius Sant, un senyor amb un passat ple de lluites, ensurts, algun canvi de nom i notable lluitador de la primeria de la nostra democràcia.
On és aquell periodista que comprovava les seves fonts? aquell que es barrejava amb la gent i s'assabentava de l'autèntica opinió del poble?.

Doncs lamentablement ens està demostrant que ha passat a engrossir les files de la "Gauche divine", que ha fugit de Barcelona i que des d'una casa a l'Empordà, es permet dir-nos als que vivim a un barri com ho hem de fer, vaja que em recorda als cursets matrimonials que impartien els mossens (amb tots els respectes per als cristians).

El Sr. Xavier Rius ha escrit la seva opinió sobre la política populista duta a terme per alguns partits, a qui no anomenaré per no fer-los publicitat i fins aquí cap problema.
Però resulta que ens ha posat pel mig, segons ell som un "grup veïnal", deixant caure amb tota la intenció com si fóssim de Plataforma per Catalunya i a més amb un article titulat "Mentides i xenofòbia en campanya".

Sr. Xavier Rius l'informo que som un grup de veïns afectats de la zona centre de Salt, independent, sense vincles amb cap partit polític, però que dialoguem amb tots excepte amb la Sra. Pineda que ens ignora, que entre els afectats hi ha molts immigrants i que l'únic que fem és defensar el nostre barri de l'especulació.

Així que senyor Xavier Rius li repto que llegeixi el comentari que fa de Salt i que recordi vells temps, no es deixi manipular per interessos polítics i vingui a conèixer-nos, una vegada vegi la realitat del nostre barri i els interessos creats, estic segur que si fins i tot queda alguna cosa del periodista que va ser, escriurà una cosa molt diferent.


Atentament
Francesc Membrive, President dels Anti-ARU


DETALL DE LA NOTICIA
Mentiras y xenofobia en campaña

Xavier Rius Sant Periodista.

A Salt, municipi que, durant els vuit anys en què va governar CiU, va passar de tenir 1.000 a 10.000 immigrants, l'alcaldessa socialista, Iolanda Pineda, intenta resoldre els problemes d'amuntegament del sector centre del municipi, tot i l'hostilitat d'algun grup veïnal, de Plataforma per Catalunya i de la mateixa CiU, sense recordar que va ser en els anys de govern democristià que es va crear el problema. Així, no només no es valora prou els programes de mediació i intervenció en les comunitats de veïns amb alt índex de morositat i pisos embargats, sinó que es rebutja la proposta d'enderroc d'alguns dels blocs de la zona centre per recol•locar els veïns en pisos embargats per entitats bancàries en blocs contigus, que serien permutats.

Els comentaris són propietat de qui els envia. TotSalt.cat no es fa responsable del seu contingut

No hay comentarios:

Publicar un comentario