miércoles, 29 de septiembre de 2010

TOTSALT - L’alcaldessa de Salt Iolanda Pineda finalista en els Premis Mosques.

L’alcaldessa de Salt Iolanda Pineda finalista en els Premis Mosques. A les bones i a les dolentes"
Les nominacions rebudes destaquen que, en un any molt complicat a Salt, ha
demostrat que sap estar tant a les bones com a les dolentes: sempre ens
ha atès, no ha amagat mai el cap sota... l’ala i no ha perdut els papers en
cap moment.
NO ES POT DIR QUE EL SEU GABINET DE PREMSA NO TREBALLA I QUE A LA PREMSA AFI NO PARA DE PROMOCIONARLA. JO HE SIGUT TESTIMONI DE COM UN ALT CARREC DE CONFIANÇA LI ANAVA INDICANT A UNA JOVE PERIODISTA EL QUE TENIA QUE ESCRIURE, PERO PARLAN EN SERIO ALGÚ ES CREU DE VERITAT AQUESTA NOMINACIÓ??? QUE LI PREGUNTIN A LA PREMSA INDEPENDENT,OJALÀ ENS TRACTES IGUAL A LA GENT DEL BARRI CENTRE

Detall de la Notícia
L’alcaldessa de Salt Iolanda Pineda finalista en els Premis Mosques.

9/29/2010

La Demarcació de Girona del Col•legi de Periodistes celebra el divendres 15 d’octubre, la Festa de les Mosques de la Informació que aquest any se celebrarà al Centre Cívic i Cultural La Sitja de Fornells de la Selva.

L’alcaldessa de Salt Iolanda Pineda ha estat nominada aquest any per el col•legi de periodistes de Girona per el premi mosca grosa. Els finalistes que se sotmeten a la votació dels professionals de la informació de les comarques gironines ho són en tant que han estat les candidatures que més nominacions han tingut d’entre les 61 que s’han rebut.

Mosca Grossa, es dona a la persona o entitat que amb la seva accessibilitat hagi facilitat més la tasca informativa als mitjans de comunicació.

En l’edició del 2009 La Mosca Grossa se la van endur les periodistes Anna Estanyol i Carme Coll, del gabinet de premsa del Ajuntament de Salt.

Finalistes per a la Mosca Grossa 2010

Manel Doñate, cap de premsa de la delegació del Govern de la Generalitat a Girona
Professionalitat
Les nominacions que ha rebut coincideixen en assenyalar que Manel Doñate es guanya, any rere any, el nostre respecte per la seva eficiència, transparència, professionalitat i amabilitat. Tot són bones paraules quan es parla d’ell, i això té molt de mèrit!


Iolanda Pineda, alcaldessa de Salt
A les bones i a les dolentes
Les nominacions rebudes destaquen que, en un any molt complicat a Salt, ha demostrat que sap estar tant a les bones com a les dolentes: sempre ens ha atès, no ha amagat mai el cap sota l’ala i no ha perdut els papers en cap moment.


Martí Sabrià, gerent de l’Associació d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre
Sempre disponible
Les nominacions rebudes fan que sigui gairebé un clàssic entre els finalistes a Mosca Grossa. Els periodistes agraïm especialment la seva amabilitat, i la seva disponibilitat és quasi llegendària. Si no us ho creieu, proveu de trucar-lo en cap de setmana o en un dia festiu... Segur que us agafa el telèfon!





TotSalt.Cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario