viernes, 17 de septiembre de 2010

TOTSALT - Atado y bien atado

És una frase de trist record i es tota una declaració d'intencions per part del dictador i tot el seu seguici de col•laboradors que com sabien que tenien els dies comptats, varen fer totes les martingales possibles per mantenir el seu estatus, negociets i quedar impunes de totes les seves malifetes.

Això és el que estem vivim a Salt, aquest equip de govern sap que té els dies comptats, que el poble els passarem comptes per totes les seves accions i com que tenen por de perdre el seu status i negociets dons estan aplicant la política de terra cremada perquè els que entrin després no els puguin parar les seves males gestions.

Un gran exemple és el pla Aru, el volen aprovar sí o sí, no es molesten en informar als veïns que vivim a la zona i en som els principals perjudicats, quan hem protestat, ens han acusat de mals veïns, ens han atacat alguns del seus sicaris de la premsa, han fet reunions amb nul•la intenció d'informar, no amaguen ni el moviment especulatiu al voltant de la zona centre.

És que no ho entenc, si volen esponjar per què tiren illes cases en bon estat al voltant de la zona Centre per fer pisos?????

No diuen que sobren habitatges, és que es pensen que els saltencs no viatgem? que no hem vist barris més foscos i poblats que Salt?

Que no estem al dia del negoci especulatiu amb l'excusa de l'urbanisme que últimament esta de moda?

Que no estem en contacte amb altres pobles amb els mateixos problemes amb l'ajuntament?

Que els mateixos urbanistes que ens volem col•locar, estan en vàries d'aquestes mogudes amb el poble en contra?

De veritat ens han pres per tontos?, és lamentable que visquin desconnectats de la realitat i oblidin que varem ser nosaltres qui els va col•locar on són, amb la nostra bona fe, esperant que milloressin el nostre poble.

I com ho agraeixen? minant la convivència, no aplicant les normes, oblidant qui els va votar i actuant com autèntics dictadors impulsant els seus interessos i a més tenen la supèrbia fins i tot d'intentar fer passar per l'ARU al barri on més els varen votar.

Saben que no estem d'acord, però volen aprofitar la seva majoria per ratificar un pla Aru al pròxim ple, i els veïns els importem una ........pipp......... així que es trobaran que els veïns hi serem per recordar-los qui els va votar i que estan fent un mal ús de la confiança que els vàrem dipositar, i que per molt que ho intentin no els deixarem tirar endavant aquest pla especulatiu contra les persones.

Els feixistes varen provar de deixar-ho "ATADO y BIEN ATADO", varen dissenyar una transició democràtica, es varen salvar de la presó, però al final ho vam desmuntar i ja no vivim a una dictadura molt a pesar d'alguns que ja van provant alguns dels seus mètodes.

Si el pla ARU fos tan bo també l'aplicarien a Plaça Catalunya a Teixidores......... però clar això no és el centre i no té el mateix valor especulatiu.

Ens veiem al proper ple.






Francesc Membrive/ Plataforma Anti ARU

No hay comentarios:

Publicar un comentario