lunes, 27 de septiembre de 2010

TOTSALT - La Caixa ofereix durant aquest cap de setmana 14 pisos a preus rebentats

9/27/2010
La Caixa ha realitzat una campanya molt agressiva durant els dies 24, 25 i 26 de setembre on ha posat a la venda part de l’estoc immobiliari que té a Salt. Una campanya molt espectacular que ha consistit en retolar tota la seva façana amb un lema molt cridaner...

14 pisos d'ocasió a Salt


Durant divendres, dissabte i diumenge l’oficina de La Caixa ha estat oberta al públic que s’ha interessat per uns preus espectaculars. L’atenció dels possibles clients també s’ha captat a través de dues hostesses a peu de carrer que repartien fulletons on s’explicaven les condicions de la campanya.

Un cop dins, agents immobiliaris de diferents empreses explicaven al client les ofertes que hi havia. Des de 80 m2 al carrer Àngel Guimerà per 75.000 euros, fins a pisos de 150.000 euros amb financiació del100% i possibles descomptes per fer front a les despeses d’escriptura.

La campanya també s’ha fet a través de missatges sms i són molts els ciutadans que l’han rebut.

Els comentaris dels veïns de la zona han estat de preocupació, ja que han vist devaluat el valor dels seus pisos en més del 50% del preu de compra actual.
Entre els 14 pisos que els gestors oferien n’hi havia que el seu preu havia baixat fins a més del 50%.

Aquesta setmana va saltar a la premsa que l’ajuntament havia adquirit 2 pisos del grup Verge Maria valorats entre 40 i 50 mil euros cadascun.

El desconcert entre les agències immobiliàries també és molt alt i ja no regna cap criteri a l’hora de valorar habitatges que es volen posar a la venda o llogar.




TotSalt.Cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario