lunes, 13 de septiembre de 2010

TOT SALT - El Facebook de TotSalt.cat clausurat

Ja sabem qui son i les seves tàctiques, també ho han provat amb la nostra i per desgracia ho han aconseguit amb d'altres. Ahhhhhhhhh la gauche divine, ens volen protegir tant de nosaltres mateixos...........snif, hem recordant tant a temps passats i als 40 anys de Pax Romana.


9/10/2010

Com podeu haver observat el usuaris del Facebook del Totsalt, “ens l'han tancat”. Creiem que hi ha hagut persones que han denunciat la plana ja que els incomodava la informació de Salt que no podíen controlar. És per això que hem decidit tornar a començar de nou. Aquest cop ho farem amb molta privacitat i la plana només estarà oberta a les amistats del nou Facebook “Totsalt no es rendeix” i mantindrà la privacitat a tota la gent que no estigui agregada per tal d’evitar que torni a passar el mateix. Per això us demanen que si a través del vostre Facebook podeu recomanar-nos amistats que compleixin els seguen requisits.

1)Amistats que siguin de Salt.
2)Amistats que hagin viscut a Salt o que tinguin vincles amb Salt.
3)Amistats que siguin de la teva total confiança.
4)Acceptem entitats i causes solidàries encara que siguin d'un altre poble o ciutat.
5)Eviteu recomanar-nos amistats que no tinguin foto si no és que els coneixeu.

Res més, ja sabem que et demanen una mica de feina, però us estarem molt agraït ja que a través del Facebook la web de http://totsalt.cat/ ha augmentat en més d’un 20% d’entrades fent que Totsalt arribés a molta més gent de Salt.





TotSalt.Cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario