jueves, 2 de diciembre de 2010

TOT SALT - Els canvis que venen

 Articles

Els canvis que venen

11/30/2010

Opinió


No sóc dels que m'alegro de les desgracies dels altres, però en aquest cas no se si es desgracia o suïcidi.

Quan totes les decisions es prenen a esquenes del poble, abusant contínuament de la prepotència i sobretot utilitzant amb massa freqüència el "Ho estàs amb mi o en contra meva", al final tot això sol passar factura.

Del tres firmants dels acords del pla ARU, ja han caigut dos, l'única supervivent, se li acaba el contracte aviat i tot apunta que no li renovarem ni a ella ni a la resta del seu desastrós equip, i el que son les coses, els diners ni tan sols han arribat.

De veritat ha valgut la pena enfrontar-se al poble per no res????

Ja ho teniu bastant cru amb la vostra mala gestió, en especial al "Barri Centre", com pel cim ficar-se en Plans il·lògics que per l'únic que us han servit es per posar encara mes a la vista de tots, la vostra prepotència i hipocresia, no atenen mai, als veïns preocupats, que l'únic que demanen, es saber, que volen fer amb la seva casa.

Es curiós com heu oblidat, que per la gent treballadora que viu de la seva feina, un pis es el fruit de tota una vida i posar tot això en perill per les grandeses d'uns il·luminats, uns per aconseguir la gloria i la resta per els diners,es tot això, molt difícil de perdonar.

Sra. Alcaldessa, s'adonat que ha posat en perill les nostres llars per no res, i que al final li suposara perdre la poca credibilitat que li quedava ???

No s'agafi aquesta opinió com res personal,però no volem que les nostres llars lliures per vendre, llogar i deixar als nostres fills, siguin canviades per unes altres de protecció oficial a 15 o 30 anys de les quals estarien obligats a viure i sobreviure un mínim de 15 anys per poguer llegar als nostres fills el fruit de tota una vida de treball.

Ho sento molt, però no hem pogut evitar celebrar amb cava els canvis actuals i brindar per els que venen.



                                               Francesc Membrive            Moviment anti - ARU

No hay comentarios:

Publicar un comentario