domingo, 5 de diciembre de 2010

TOT SALT - de botiguer a botiguer

Articles

Sobre l´article No volem una mort anunciada 
12/3/2010 


DE BOTIGUER A BOTIGUER

Sra. Fina Ferres, subscric, fil per randa el seu article del dia 10/21/2010, les seves reivindicacions són les de tots el botiguers de Salt, el que vostè diu, es el que hauria de cridar, ben alt i ben fort, la Federació de Comerciants de Salt, que en teoria, hauria de vetllar per els nostres interessos, ¿vostè els ha sentit di rés?, jo tampoc, estan "missings" ( desapareguts ), jo penso que hi son més per tenir-nos, controlats i calladets i no enxerinar el vesper ( en benefici, de ves a saber que o qui) ,que de vetllar per els botiguers

El control, o millor dit, el descontrol referent a l’obertura indiscriminada de botigues de tot tipus,sense cap mena de planificació.

La manca de zones Blaves ,en tots els carrés on hi hagin botigues, que facilitin l’accés al client i l’accés als proveïdors amb zones de càrrega i descàrrega, controlant que no hi aparqui tot el dia ,el veí del 5è .

Si a tot això hi sumem la inseguretat , els robatoris i la competència de les grans superfícies fa , que les botigues de tota la vida, vagin tancant i només quedin els locutoris, els Kebabs,les fruiteries , les botigues Halal i el chinos, si seguim així, demà Salt semblarà el Zoco de Marraquech.

Avui, Ja som més famosos que els de Lepe, sortim sempre als diaris , per ser el poble amb mes trifulgues al carrer, amb l’índex d’immigrants mes elevat de Catalunya, sense contar els sense papers, i últimament tenim l’honor de ser la ciutat amb la renda per càpita més baixa de la província de Girona i amb un deute municipal descomunal.

Com vol vendre , Sra. Fina, si la gent de Salt no té un duro,tampoc es por jubilar i vendre el seu local, perquè ara val menys de la meitat del seu valor, i a Salt en sobren de locals, perquè ningú amb cara i ulls , vol venir-hi.

Tot això, ho saben de sobra els de la Federació de Botiguers,¿han solucionat rés amb l’ajuntament actual ?, res de res.

Però no es preocupi Sra. Fina, a Salt hi ha gent que, cansats de picar ferro fred des de fora de l’ajuntament,( vostè per experiència personal, ja sap de que parlo ) s’han posat les piles, tal i com vostè vol, i a partir de les properes eleccions Municipals , els donarà canya des de dins de l’ajuntament per resoldre el que ,els que hi ha ara, no han sabut o no han volgut resoldre en tots aquest anys.

No faci les maletes encara , Sra. Fina, quan sigui l’hora, recolzi amb el seu vot a la gent que s’ha posat les piles.



 
Francesc Planas

No hay comentarios:

Publicar un comentario