viernes, 18 de marzo de 2011

TOT SALT - La Policia Local de Salt evita una tragèdia en el Barri Centre.

El pitjor de tot es que si arriben a detenir als delinqüents que han destrossat el pis d'aquesta manera, nomes per robar les tuberies, dons nomes els imputaran per robatori, quan el que ha sigut es un intent d'assassinat per imprudència.
La veritat es que des de el Moviment Anti-Aru ja fa molt de temps que estem avisant d'aquesta situació tan greu que estem vivint, en aquest cas podríem haver mort mes de 200 persones i després que??????.
Nomes ens cal felicitar al nostre policia de barri, gracies al qual encara estem vius, per que el que es al equip de govern.............nomes es mou ara una mica per que son eleccions i son nomes petits detalls de un intent desesperat per rentar la seva mala imatge.


                                                                                                      Francesc
3/16/2011 


L’àngel de la guarda del Barri Centre de Salt va evitar que una fuita de gas provoqués una explosió en un edifici del carrer Torras i Bages cantonada amb Francesc Macià.

El fets es remunten al divendres passat quan la Policia Local de Salt va efectuar el desallotjament d’un pis ocupat propietat d’una entitat bancària al carrer Torras i Bages. Curiosament el pis estava ocupat per un germanastre de Morad el-Hassani, extradit la setmana passada al Marroc. El pis, un cop buit, va ser tancat de forma provisional amb un cadenat.

Dilluns a les 10 del matí el policia de proximitat del barri va fer una inspecció de rutina per comprovar que el pis no tornés a estar ocupat. En arribar a la primera planta el policia va trobar la porta esbotzada i ajustada i va entrar a veure què passava. La forta olor i el soroll del gas sortint de una conducció arrencada va fer que el policia activés ràpidament el pla d’emergència. Va alertar els veïns, va ventilar l’immoble i va avisar els bombers. S’hi van desplaçar tres dotacions de bombers i els operaris de gas natural per tancar-ne el subministrament.

Un cop passat el perill d’explosió la policia va comprovar que el pis havia estat obert durant el cap de setmana amb la intenció de robar les canonades de coure de la calefacció. La sorpresa del lladres en arrencar el tubs i veure que començava a sortir el gas va fer que fugissin espantats del pis i que el gas s’anés acumulant durant el cap de setmana sense que els veïns s’adonessin de l’olor.

Bombers, ambulàncies i policia cada dia són presents al Barri Centre.

Els veïns del Barri Centre ja s’han acostumat a veure cada dia o a bombers, policia, mossos, premsa o ambulàncies i ja ho troben habitual. No hi ha dia que per una cosa o altra els carrers del barri centre rebin la visita d’alguns d’aquests serveis. Pot ser per un petit incendi degut a un pont de llum, pel despreniment d’alguna façana, per aldarulls o actuacions policials de mossos i policia local. L’estat d’alarma és tal que ràpidament fa que tots els efectius responguin al més mínim avís.
 
TotSalt.Cat 



facebook twitter blog you tubemyspace



No hay comentarios:

Publicar un comentario