miércoles, 23 de marzo de 2011

DIARI DE GIRONA - ERC de Salt rebutja «les formes i actituds ofensives» de la manifestació

Com sempre cridant des de darrera de la Barrera, si teniu que dir noms, parleu clarament, per que els vostres representants son tan culpables o més, de mala gestió, però es clar, es molt fàcil amagar-se darrera de la l'alcaldessa.
Primer: Els joves que voleu crucificar son mes bons dels que us mereixeu els polítics que governeu, per que si haguéssiu tingut els pebrots de sortir per veure la situació, segurament estaríeu molt mes ben informats.
Segon: Jo estava a primera línia, no com a representant del Moviment Anti-Aru, sinó com a càmera del nostre informatiu.
Tercer: Quan vaig veure que la situació es podia anar de mare, per culpa d'alguns provocadors entre ells un col·laborador d'aquest Ajuntament ( l'amic Xicu), no vaig dubtar en cap moment en posar-me al costat dels pares, ja que entre altres coses, ens coneixem tots, i vàrem lluitar colze a colze, per que la situació no acabes en aldarulls.
Quart: Va ser la maduresa d'aquests joves, que fen cas als seus pares i als que estàvem allà, el que va evitar els aldarulls a l'Ajuntament i a la policia, i això si mireu el nostre vídeo i el de l'ACN esta clarament reflectit.
Cinquè: El que mes llastima em fa, es que uns suposats elements d'esquerres , ja no sapigueu el que es una manifestació, i a més, quan es amb el dol provocat per la pèrdua d'un amic assassinat al carrer.
Sisè: EL QUE MES RABIA EM FA, ES QUE AMB ELS VOSTRES INTERESSOS ELECTORALS OBLIDEU EL PRINCIPAL MOTIU DE LA CONCENTRACIÓ, I ES L'ASSASSINAT DEL OSCAR. NO SERÀ, PER QUE ES DEL BARRI CENTRE???
Setè i ultim: en cap moment aprovem els insults a la nostra alcaldessa, i ho varem demostrar lluitant a primera línia amb els nanos i els seus pares, per que els provocadors no aconseguissin assortissen amb la seva, no com d'altres, que es varen amagar com a covards, i ara tenen la barra de acusar-nos a nosaltres dels fets.


                                                Francesc Membrive
3/23/2011

També donen suport a Iolanda Pineda ja que creuen que «és del tot intolerable» els insults i amenaces que va rebre

DDG | El grup municipal d'ERC de l'Ajuntament de Salt, ha emès un comunicat on rebutja «les formes i actituds ofensives» en la que va discórrer la manifestació per part dels amics d'Oscar Cruz d'ahir a la nit al municipi.

El que un principi havia de ser una manifestació silenciosa i pacífica per demanar que la justícia actuï en l'estranya mort del jove, va desembocar en un nou motiu de conflicte i de crispació pel municipi. La manifestació va haver de ser vigilada i reprimida pels cossos policials degut a les actituds d'alguns dels manifestants.

El grup d'ERC de Salt, que en un principi va donar suport a la manifestació pacífica, afirma que «nosaltres ens estimem Salt, i nosaltres rebutgem qualsevol persona, entitat, web, organització o partit que avali aquestes actituds o accions que es van produir ahir». També donen suport a l'Alcaldessa, Iolanda Pineda, ja que creuen que «és del tot intolerable» els insults i amenaces que va rebre Pineda a la porta de casa seva.


Web Diari de Girona

facebook twitter blog you tubemyspace

No hay comentarios:

Publicar un comentario