sábado, 26 de marzo de 2011

Francesc Planas - Només se’n recorden de Santa Bàrbara quan trona

Només se’n recorden de Santa Bàrbara quan trona 
3/26/2011 

Últimament hi ha una cursa entre partits convocant reunions de comunitats de veïns per parlar-nos de la problemàtica que patim, dos el mateix dia, quina casualitat. La de PSC-ERC, equip de govern, i la de CiU. Els uns per explicar-nos les mesures que han pres últimament i lo bé que ho fan, els altres, per trobar solucions que tots fa temps que sabem. Tot aquest sobtat interès i preocupació pels nostres problemes insuportables de convivència se’ls desperta ara, mira per on, a 60 dies de les eleccions municipals. Que no els patíem l’any passat i l’anterior i l’altre i de més enllà tots aquests problemes? On eren i què feien fins ara aquests que ara ho volen arreglar tot a última hora? Que no eren a l’Ajuntament? Aquests dos partits es van alternant en el govern, ara tu, ara jo i nosaltres, els veïns anem de “Guatemala a Guatepeor” any rere any. Crec que hauríem d’obrir les finestres de l’Ajuntament per ventilar i fer que hi entrés aire fresc, el que hi ha ja és mol ranci.

Jo, com a president de la meva comunitat, vaig assistir a la convocatòria de comunitats del Barri Centre, convocada per l’actual equip de govern. Vaig escoltar coses esgarrifoses que explicaven plorant d’impotència, veïnes del carrer Torras i Bages, pròpies del més profund tercermundisme. Una de les mesures que ens varen recomanar els tècnics va ser la de tenir tancada amb clau la porta del portal (sense comentaris).

No cal fer tanta parafernàlia d’última hora, fent-se el simpàtic i l’interessat, si l’únic interès que tenen es el vot, i desprès què? Doncs igual o pitjor.

Senyors polítics, no ens expliquin més sopars de duro, les solucions i mesures, tots les sabem. I són aplicar rigorosament, sense contemplacions ni miraments, amb tolerància cero, la llei vigent per la via ràpida a tothom per igual, i agafar per allà on calgui, als polítics que han vingut a Salt a fer-se la foto amb vostès perquè, obliguin als jutges a fer la seva feina amb la rapidesa i rigor que les circumstàncies requereixen, a part d’augmentar la vigilància, en lloc de reduir les hores de la policia municipal (també sense comentaris).


Francesc Planas
President d´escala
Barri Centre


facebook twitter blog you tubemyspace

No hay comentarios:

Publicar un comentario