viernes, 18 de marzo de 2011

EL PUNT - CiU de Salt vol que la policia patrulli per les escales de veïns

Tal com estan últimament les comunitats del barri centre, es necessari, nomes cal recordar que una part estem vius, gracies al policia de Barri que va detectar la fuita del gas, provocada per uns ocupes que volien robar totes les tubàries.
                                                 Francesc

És un model que s'aplica amb èxit a Nova York per l'acord de veïns i Ajuntament


Torramadé , candidat de CiU a Salt Foto: LL. SERRAT.
1
El portaveu del grup municipal de CiU de Salt, Jaume Torramadé, va proposar ahir aplicar un programa anomenat Passadissos nets i segurs. El programa, que ja s'aplica amb èxit a Nova York, consisteix en un acord entre les comunitats de veïns que ho demanin i el consistori, a fi que la policia pugui patrullar per les escales i zones comunes de les comunitats. Aquesta és una de les propostes que l'agrupació local de la federació nacionalista proposa per fer front a la inseguretat a Salt. Torramadé va fer aquesta proposta en una xerrada, amb col·loqui, centrada en les comunitats de veïns, que es va celebrar ahir a les Bernardes de Salt.
El candidat de CiU va dir també que si el seu grup guanya l'alcaldia donarà “un aire nou” a l'oficina d'habitatge, de manera que els veïns “notin la complicitat” del consistori, que ha de tenir una posició “d'acompanyament a les comunitats”. L'única condició que va posar Torramadé va ser “que les comunitats siguin actives i demanin suport i ajut a l'Ajuntament”. Va dir també que aquest suport es concretaria en ajuda de tipus legal, administratiu, econòmic i de seguretat. Va aclarir que les seves propostes eren obertes a millores dels veïns, i va admetre que no tenen “solucions màgiques”.
Darrera actualització ( Divendres, 18 de març del 2011 02:00 )
Publicat a
facebook twitter blog you tubemyspace

No hay comentarios:

Publicar un comentario