miércoles, 25 de mayo de 2011

TOT SALT- El Consell de Presidents d’escales del Barri Centre, comença a treballar amb el nou Ajuntament

Foto notícia - Entitats

[25-05-11]  Entrevista realitzada a Francesc Membrive, President del Moviment Anti-Aru.

Què n’opines dels resultats d’aquestes eleccions?
Estem molt contents perquè era necessari un canvi a l’ajuntament, l’antic govern ens ignorava i bloquejava totes les propostes que havíem fet.
I què et fa pensar que ara les coses aniran millor?
No és cap secret que durant aquest temps ens hem reunit amb tots el partits de l’oposició i tots s’han mostrat molt receptius, per això aquest mateix dilluns després de saber els resultats ens hem posat en contacte i hem tingut converses amb els partits guanyadors i ja hem començat a treballar.
El moviment Anti-Aru està treballant per posar en marxa el Consell de Presidents d’escales. Què és ben bé això?.
Som un grup de presidents d’escales del barri Centre que no ens sentim representats i d’altres que estem desenganyats per la gestió de la junta de l’AV del barri Centre.
I quin serà l’objectiu?
Una de les polítiques de l’actual guanyador de les eleccions municipals (CiU) és recuperar la convivència de les comunitats de veïns i com que els presidents de les escales som els principals gestors i tenim molts anys d’experiència, hem format un equip per col·laborar amb l’ajuntament per la recuperació de les nostres escales.
Però treballareu conjuntament amb la AV del barri Centre?
En principi és molt difícil, ja que l’actual junta esta contaminada pel PSC, tal i com ha quedat demostrat amb la seva presidenta, Cesca Terron, que ja és regidora pel PSC, i han fet servir l’AV per fer campanya en favor del PSC.
I en el futur?
A nosaltres en agradaria molt sumar forces amb l’AV del barri Centre, però primer ha d’haver-hi una renovació democràtica que garanteixi la independència política de la Associació de Veïns.
Això vol dir que hi ha esperança d’anar tots a una?
Nosaltres sempre hem considerat que el moviment Anti-Aru i el nou Consell de Presidents d’escales tenen com lloc natural la pròpia AV del barri Centre. De fet, si haguessin fet bé la seva feina, ni tan sols ens hauríem d’haver constituït.
TotSalt.cat

 facebook twitter blog you tubemyspace

No hay comentarios:

Publicar un comentario