lunes, 16 de mayo de 2011

Carta oberta a la Xesca Terron - Antonio Martinez Caceres

Des de el moviment Anti-Aru volem felicitar a la Xesca Terron, presidenta de facto de la associació de veïns d'Esteve Vila a Francesc Macià, una associació artificial, muntada per en Toni  Gomez cap al 2007,  futur regidor d'urbanisme en aquells moments,  i que casualment acapara tota la zona del Plan Aru.
I felicitem a la xesca Terron per la seva inclusió al nº 6 de la llista socialista, quina casualitat no?.
Que tan promès? la regidoria d'Urbanisme?
Ara entenem moltes coses, el per que, no et volies moure quan va sortir el Plan -Aru, obligant el naixement del Moviment Anti-Aru.


Entenem, per que arrancaves els nostres primers cartells, i que després apareixien  per art de màgia, al despatx de l'alcaldessa, ara entenem el per que sempre ens has boicotejat per darrera, ja que a la cara ens feies el paperot.
De totes maneres, ja ens ho  flaira-vam, i de fet, et varem llençar un parell d'hams, i ens va quedar molt clar.
També es veritat, que no ens pensàvem que series capaç d'arribar tan lluny, i  presentar-te per el PSC  sense cap complexe i amb opció a regidora, i ara que feras?. Continuaràs dirigint la associació? Et relacionaràs amb el teu home?. Per que es a la llista de convergència, oi?. Que feràs? cohabitaràs a la francesa?.
Serem sincers amb tu, et felicitem, per el teu nomenament, però no et desitjarem pas sort, per que la teva sort, seria la perdició per el Barri Centre, ja que com hem pogut constatar, mai has treballat per el barri, per que sempre has treballat per el PSC.
I mai millor comprovat que ara, que estas fent servir l'associació del barri centre com plataforma electoral del PSC, sense importar-te el mal que li fas a l'associació del barri centre,que per ser representativa tindria que ser neutral, ja que si abans, ja no ens sentíem representats,  ara molt tindran que canviar les coses i renovar  tota la junta, per que els veïns del Barri Centre la tornem a veure com una associació de veïns.
                            
                                                    Antonio Martínez Caceres 


facebook twitter blog you tubemyspace

No hay comentarios:

Publicar un comentario